Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Semináře – Řešení EMC a systémy napájení

1. 3. 2011 | |

EMC - Elektromagnetická kompatibilita (slučitelnost) je definována jako schopnost zařízení, systému či přístroje vykazovat správnou činnost i v prostředí, v němž působí jiné zdroje elektromagnetických signálů (přírodní či umělé), a naopak svou vlastní elektromagnetickou činností nepřípustně neovlivňovat své okolí, tj. nevyzařovat signály, jež by byly rušivé pro jiná zařízení. Problematika EMC je popsána a definována v mnoha normách a je povinností každého výrobce strojů a zařízení, aby jeho zařízení těmto normám vyhovělo.
 
V elektrotechnických zařízeních existuje široké spektrum zdrojů rušení a na eliminaci jejich vlivů neexistuje univerzální řešení. Firma Murrelektronik se od dob svého založení věnuje vývoji a výrobě odrušovacích prvků šitých na míru specifickým potřebám a to zejména v oblasti instalací nízkého napětí. Na speciálním semináři zaměřeném na problematiku EMC vás seznámíme s možnosti jak řešit odrušení s produkty Murrelektronik.
 
Každá technologie potřebuje pro svoji funkci zásobování energií. Systémy napájení jsou srdcem každé technologie a na jejich spolehlivosti a stabilnosti závisí bezproblémový chod zařízení. Na funkčních produktech vám v rámci semináře představíme ucelený koncept napájení technologií na úrovni 24 V DC.
 
Více o termínech a místech konání se dozvíte na našich webových stránkách – www.murrelektronik.cz, případně si vyžádejte přihlášku na e-mailové adrese : info@murrelektronik.cz
 
Těšíme se na vaší účast.
 
Tým Murrelektronik CZ
Murrelektronik CZ, spol. s r. o.
Průmyslová 762, 33301 Stod
Tel.: +420 377 233 935
fax: +420 377 233929
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021