Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

PRONIX je oficiálním servisním partnerem SCHNEIDER ELECTRIC pro záložní zdroje UPS

20. 9. 2016 | PRONIX s.r.o. | www.pronix.cz

Společnost PRONIX, přední integrátor systémů záložního napájení a dodavatel technologií a služeb pro non-IT infrastruktury datových center a energo celků, se stala oficiálním servisním partnerem společnosti SCHNEIDER ELECTRIC CZ pro český a slovenský trh. PRONIX tak rozšířil své portfolio služeb o poskytování autorizované podpory a záručního i pozáručního servisu záložních zdrojů UPS výrobce SCHNEIDER ELECTRIC (známé také pod značkami APC, Silcon nebo Merlin Gerin).

Vzájemnou spolupráci stvrdily společnosti PRONIX a SCHNEIDER ELECTRIC CZ uzavřením dohody o oficiálním servisním partnerství, která zahrnuje zejména následující oblasti:

  • projektování a návrhy UPS,
  • zavádění záložních zdrojů UPS do provozu (tzv. start-up),
  • dodávky náhradních originálních dílů,
  • záruční i pozáruční servis,
  • preventivní prohlídky,
  • výměna baterií,
  • instalace a upgrade software UPS,
  • systém monitoringu technologií PRONIX včetně servisních zásahů (POC – 24/7/365),
  • konzultace, audity a poradenství.

Kvalifikace servisních techniků PRONIX

Společnost PRONIX disponuje řadou zkušených techniků, kteří se již v minulosti na správě a servisu záložních zdrojů UPS SCHNEIDER ELECTRIC podíleli. Na konci května 2016 navíc PRONIX absolvoval v dánském Koldingu několikadenní školení servisních techniků a získal tak i příslušné osvědčení o způsobilosti k servisním úkonům těchto záložních zdrojů, které v rámci dodržování vysokých standardů kvality služeb společnost SCHNEIDER ELECTRIC od svých oficiálních servisních partnerů vyžaduje.

Společnost PRONIX má téměř 25 let zkušeností s instalací a servisem systémů záložního napájení - od UPS, přes motorgenerátory až po dynamické UPS významných světových výrobců. V případě požadavku na správu a servis systémů UPS výrobce SCHNEIDER ELECTRIC, které PRONIX nyní zařadil do svých služeb, se na nás neváhejte kdykoli obrátit.

Nabídka služeb PRONIX s.r.o. dále obsahuje flexibilní řešení od instalace jednotlivých elektrotechnologií - UPS, DUPS, motorgenerátorů - až po komplexní systémy datových center a energo celků, inovativní návrhy projektů a inženýrských prací, profesionální realizace včetně stavebních prací, systémů chlazení, hašení, vzduchotechniky, EPS, EZS, CCTV, EKV a MaR. Prostřednictvím kvalifikovaného týmu profesionálů nabízí PRONIX s.r.o. svým zákazníkům vysoký standard služeb založený na maximální úspornosti a spolehlivosti energo provozů.

Tiskové materiály PRONIX

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021