Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Přijďte se bavit na stánek LAPP KABEL v hale P na veletrhu AMPER 2016

7. 3. 2016 | LAPP KABEL s.r.o. | lappczech.lappgroup.com

Brněnské výstaviště se letos opět stane dějištěm mezinárodního veletrhu elektrotechniky, elektroniky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení AMPER a Lapp Kabel na něm nebude ani tentokrát chybět! A ani tentokrát byste jej neměli zapomenout navštívit. Na stánku o ploše více než 100 m2 se letos totiž rozhodněnebudete nudit. V souladu s letošním mottem „Naše kabelová řešení šetří Váš čas. Vy se můžete bavit.“ se budete skutečně bavit. A nejenom o kabelech.

Společnost LAPP KABEL s.r.o. dlouhodobě poskytuje spolehlivá kabelová řešení, nabízí široký sortiment kabelové technologie a komplexní služby včetně možnosti nákupu on-line a návrhu a realizace kabelové konfekce na míru. Díky tomu šetří svým zákazníkům čas i peníze a s klidným svědomím jim tak zbyde čas i na zábavu. A hlavně – spolupracovat se spolehlivým dodavatelem je vlastně také zábava!

Design letošního stánku připomíná svými prvky zábavní park. Klíčové obory a aplikace, kterými jsou výroba strojů a zařízení, robotika a automatizace nebo energetika a těžební průmysl, budou sestaveny ze stavebnice Merkur. V nabídce občerstvení nebudou chybět klasické americké hotdogy, sendviče ani popcorn a vyfotit se budete moci u stylové fotostěny tak, že vám přátelé na Facebooku nebudou věřit, že jste v Brně na výstavišti.

Jako každý rok, i tentokrát však bude Lapp Kabel na AMPERu představovat především své hlavní produktové novinky. Letos se jedná o pětici nových produktů, v čele s vysoce odolnými kabely ÖLFLEX® 408 P a ÖLFLEX®409 P, které jsou také přihlášené do soutěže ZLATÝ AMPER 2016. Z produktové řady ÖLFLEX® se mezi novinky řadí ještě univerzální kabely s odolností až do +125 °C ÖLFLEX® HEAT 125 MC / C MC a nový kabel s černým vnějším pláštěm ÖLFLEX® CLASSIC 110 (BK). Řadu odolných kabelů ROBUST v letošním roce rozšíří kabely pro průmyslový Ethernet ETHERLINE® ROBUST a ETHERLINE® ROBUST FR. Seznam produktových novinek uzavírá nerezové šroubení SILVYN® HYGIENIC pro hygienicky kritické aplikace. 

Tiskové materiály LAPP KABEL

LAPP KABEL s.r.o.

LAPP KABEL s.r.o.
Bartošova 315
Kvítkovice
Otrokovice
765 02
www.lapp.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021