Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Představitelé teplárenského průmyslu se sjedou do Hradce Králové

17. 1. 2014 | |

Ve dnech 15. – 17. dubna 2014 bude v královéhradeckém Kongresovém centru Aldis probíhat již 20. ročník největší výstavy z oboru teplárenství a energetiky s názvem Teplárenské dny 2014. Teplárenské dny v Hradci Králové navazují na úspěšné ročníky v Brně, Praze, Ostravě a Plzni.

„Akce je zaměřena velmi široce, od surovin přes výrobu a distribuci tepla až po poslední kohoutek u radiátoru českých domácností. Všichni si zde najdou svá témata. Mezi tradiční účastníky patří nejen zástupci energetických společností, ale i odborná a laická veřejnost, která má zájem o informace z těchto oborů“ popisuje obsah akce jednatelka pořadatelské agentury Adéla Trávníčková.

Výstava se neustále rozvíjí o nové obory a nabídku pro účastníky. Ti mohou nejen shlédnout výstavu teplárenských technologií a novinek, ale v rámci doprovodného programu mohou navštívit různé workshopy a konference z oblasti energetiky, teplárenství, plynárenství, výroby chladu, elektroenergetiky a podnikové ekologie. Najdou zde například témata ochrany životního prostředí, problematiku energetických zdrojů nebo informace o nejnovějších normách v této oblasti. Návštěvnost loňského ročníku předčila očekávání.

V loňském roce měli návštěvníci možnost shlédnout novinky od desítek vystavovatelů. „Poslední ročník svou návštěvností předčil všechna očekávání a hravě porazil předchozí ročníky. Sjela se odborná i laická veřejnost nejen z celé České republiky, ale i okolních států. Teplárenství má v Česku velmi důležitou tradici i historii,“ uzavírá Adéla Trávníčková.

Více informací najdete: www.teplarenske-dny.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021