Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Panasonic hledá testery měřicích senzorů přímo v průmyslu

4. 5. 2015 | Panasonic Electric Works | www.panasonic-electric-works.com

Cílem projektu testování je vyzkoušet a zhodnotit měřicí senzor HG-C určený pro přesné měření v náročných průmyslových provozech. Typické použití tohoto senzoru jsou automatizované výrobní linky, kde je nutné výrobky rozlišovat, detekovat, kontrolovat, měřit a vyhodnocovat. 

Naše výrobky se neustále snažíme vylepšovat a vyvíjet s ohledem na potřeby našich zákazníků. Nyní je pro důkladné otestování připraven laserový sensor HG-C. Přijměte výzvu a staňte se i vy členem naši testovací komunity.

Spolupráce přináší výsledky

Panasonic vyvinul laserový měřicí senzor na bázi vyspělé triangulační technologie  a to v úzké spolupráci se svými zákazníky. Každý produkt uvedený na trh musí splňovat přísná kvalitativní i bezpečnostní kritéria a nabízet vynikající funkční vlastnosti. Z tohoto důvodů velmi těsně spolupracujeme se skupinou našich testerů, poskytujeme jim dle jejich potřeb maximální prostor pro nasazení nejnovějších výrobků do ostrého provozu a zároveň získáváme konstruktivní zpětnou vazbu pro další vývoj. Veškeré podněty jsou analyzovány a hodnoceny a následně zahrnuty do vývojového cyklu. Výsledkem této spolupráce je produkt vyladěn přesně dle potřeb průmyslu.

Pro otestování technických parametrů v praxi a výměnu získaných zkušeností oceníme vaši spolupráci. Jako „Produkt tester“ můžete bez omezení používat a testovat sensor HG-C v průmyslových podmínkách naprosto zdarma.

Kdo se může připojit?

Projekt je otevřen všem společnostem/odborníkům průmyslové výroby v Evropě a vítáni jsou testeři s adekvátním technickým portfoliem. Program je ideální pro společnosti s konkrétní aplikací umožňující test tohoto výrobku v daném oboru.

Jaké z toho budete mít výhody?

Naučíte se jak pracuje optický sensor s pokročilou triangulační technologií. Získáte zdarma technickou podporu našich specialistů i asistenci při řešení vaši aplikace. Jako tester produktů budete mít možnost neomezeného použití sensoru v reálném průmyslovém prostředí a zdarma si jej nechat po ukončení řádné testovací doby. 

Jaký je váš úkol?

Připravit a otestovat sensor v aplikaci, kde vysoká rychlost, přesnost a rozpoznávání objektu v náročných podmínkách jsou klíčovými parametry. Vaše zkušenosti a podněty shrnout v závěrečné zprávě a vyplnit dotazník s detaily o vašem projektu.

Jak se přihlásit do projektu a stát se testerem produktů?

e-mail:

sensors.peweu@eu.panasonic.com

internet

https://panasonic-electric-works.com/eu/11506.htm

telefon

+420 541 217 001

kancelář

Panasonic Electric Works Europe AG
Veveří 111, 616 00 Brno

 Tiskové materiály Panasonic Electric Works

Panasonic Electric Works

Panasonic Electric Works
Veveří 3163/111
Brno
616 00
www.panasonic-electric-works.com

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021