Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

OEZ vyhlásilo vítěze soutěže projektantů

8. 6. 2012 | |

Od 17. 2. 2012 do 15. 5. 2012 probíhala prostřednictvím webu OEZ „Soutěž pro projektanty jaro 2012“. Cílem soutěže bylo prohloubit znalost projektantů o produktovém portfoliu OEZ, o řešeních a o softwarové podpoře letohradské firmy. Současně jsme jim chtěli usnadnit i orientaci v katalogové dokumentaci a naučit je práci s novými odbornými příručkami.

Znalostní soutěž byla čtyřkolová. Po ukončení každého kola získalo 50 správných řešitelů malý jednotný dárek – USB rozbočovač, multifunkční hodiny, SHDC kartu s adaptérem či bezdrátovou myš Logitech. Všichni úspěšní řešitelé pak byli zařazeni do slosování o pět hlavních cen – 3x LCD monitor, 2x RC auto.

Veřejné losování proběhlo 22. května v rámci odborného školeni výpočetního programu Sichr v Praze. Do slosování bylo zařazeno celkem 506 správných odpovědí. Kritériem pro zařazení do slosování bylo zodpovědět správně alespoň 80 procent otázek.

Jak losování probíhalo?
V rámci školení bylo náhodně vybráno pět účastníků, přičemž každý z nich vylosoval pomocí generátoru náhodných čísel jednoho výherce.

Kdo a co vyhrál?
První, druhý a třetí vylosovaný získal LCD monitor s podsvícením LED Philips 27“. Čtvrtý a pátý vylosovaný se může radovat
Z RC auto Himoto buggy Z-3 na dálkové ovládání.

A protože „Soutěž pro projektany jaro 2012“ se setkala s velmi dobrým ohlasem, zvažujeme nabídnout této skupině zákazníků obdobně zaměřenou a organizovanou soutěž i na podzim letošního roku.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021