Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nový internetový katalog digitálních řešení ABB Ability™

21. 11. 2019 | ABB s.r.o. | www.abb.cz

Vylepšený internetový portál poskytuje ucelené informace o digitální nabídce ABB pro všechna průmyslová odvětví.

ABB spustilo nový internetový katalog digitálních řešení ABB Ability™. Stránka je koncipována s maximálním ohledem na potřeby zákazníků a poskytuje detailní informace o řešeních, lidech i partnerstvích, která pomáhají transformovat průmyslová odvětví do digitální podoby. Katalog je k dispozici v anglickém jazyce na adrese: ability.abb.com

Uspořádání katalogu vychází ze zákaznických segmentů, zákazníci si tak budou moci snadno najít řešení ABB Ability™, které nejlépe vyhovuje jejich potřebám. V rámci každého segmentu zákazníci najdou jak celý katalog ABB Ability TM, obsahující 220 řešení pro široké spektrum zákaznických segmentů, tak i zprávy o úspěšných projektech a případy užití. Představuje rovněž partnery ABB na poli digitalizace, společnosti Microsoft, Hewlett Packard Enterprise (HPE), Dassault Systèmes a IBM, včetně řešení a služeb, jimiž doplňují nabídku digitálních řešení ABB.

„Stejně jako ABB i internetový katalog ABB Ability™ se zaměřuje v prvé řadě na zákazníka,“ uvedl Guido Jouret, Chief Digital Officer v ABB. „Jsme nadšení, že můžeme zákazníkům nabídnout tento vylepšený intuitivní nástroj, který se bude dále vyvíjet, tak jak se bude vyvíjet i naše digitální platforma. Tato nová stránka je nejnovějším příkladem toho, jak ABB Ability™ pomáhá zákazníkům připravit se na digitální budoucnost.”

Katalog ABB Ability™ nabízí velmi cenný náhled do témat, která zcela zásadně mění způsob, jakým společnosti v 21. století podnikají a vyrábějí, ať již se jedná o průmyslový internet věcí (IIoT), čtvrtou průmyslovou revoluci nebo výrazné změny v oblasti energetiky. Návštěvníci rovněž získají podrobnější informace o přístupu ABB k digitální transformaci.

Kromě výše uvedeného jsou na webu připravena videa, která názorně vysvětlují, jak digitální řešení ABB pro námořní průmysl snižují emise v městských přístavech, nebo jak integrace digitálních systémů a chytrých senzorů ABB Ability™ pomáhá zvyšovat kvalitu v potravinářském a nápojovém průmyslu. Na stránce je rovněž k dispozici přímý odkaz na ABB Ability Marketplace™, nový on-line portál pro prodej digitálních řešení.

Tiskové materiály ABBBA Consulting

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021