Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Novinky z oborů bezpečnosti a řešení bezpečnosti ve školách představuje FSDays 2015

22. 9. 2015 | FS Days 2015 | www.fsdays.cz

Ve dnech 15. – 19. září 2015 se v letňanském výstavním areálu PVA EXPO PRAHA uskutečnil již 7. ročník mezinárodního veletrhu nejnovějších trendů v oboru protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb PRAGUE FIRE & SECURITY DAYS 2015 (FSDays 2015). Jeho hlavnímu tématu BEZPEČNÁ ŠKOLA se věnovaly nejen mnohé expozice vystavovatelů, ale velkému zájmu účastníků se těší i odborná konference zabývající se touto otázkou.

Na výstavní ploše 1200 m2 představilo nejnovější technologie a premiéry z oborů fire & security, IT bezpečnosti, integrovaných systémů budov a mnoha dalších specializací 40 významných společností.

Veletrh FSDays se konal již počtvrté souběžně s největším stavebním veletrhem FOR ARCH. Celý komplex veletrhů navštívilo za 5 dní 80.000 návštěvníků a zúčastnilo se jej 830 domácích a zahraničních vystavovatelů.

O celých 40% se zvýšil počet odborných, cíleně zvaných návštěvníků veletrhu FSDays 2015!

Za dobu svého trvání FSDays získalo pověst kvalitního odborného veletrhu reagujícího na aktuální dění v oboru bezpečnosti. FSDays přináší nové trendy, informace, zajímavosti ze světa bezpečnosti odborným návštěvníkům a přívržencům B2B sektoru, stejně tak jako široké veřejnosti. V rámci odborného doprovodného programu se účastníci se setkávají a diskutují s předními odborníky a představiteli bezpečnostního průmyslu.

 „Vzhledem k tomu, jak důležitá je bezpečnost v současné době v oblasti školství, zvolili jsme ji jako hlavní téma letošního ročníku FSDays. K tématu BEZPEČNÁ ŠKOLA představují svá jedinečná řešení mnozí vystavovatelé a zároveň se mu věnuje celodenní odborná konference,″ představil hlavní zaměření letošního ročníku veletrhu Aleš Beneš, ředitel organizující společnosti Mascotte s.r.o.

FSDays 2015 byla umístěna v samém středu výstavního areálu. Zajímavou novinkou bylo nové členění, které umožnilo návštěvníkům snadnější orientaci na veletrhu. V samostatné výstavní hale 2D, označené jako FSDays BUSINESS, byla situována B2B část veletrhu - výrobci, dovozci a distributoři bezpečnostní techniky, zaměření především na odborného návštěvníka. V bezprostředně přiléhající hale 5A, označené jako FSDays HOME, se prezentovali vystavovatelé,kteří chtěli oslovit zejména širokou veřejnost - koncového zákazníka.

Generálním partnerem FSDays 2015 byla Asociace technických bezpečnostních služeb Grémium Alarm. Záštitu poskytlo Ministerstvo vnitra ČR, Hlavní město Praha a Policie České republiky. Odbornými partnery veletrhu byly ASIS International ČR a Cech EPS ČR, mezi další partnery a spolupracující organizace patřila Asociace soukromých bezpečnostních služeb ČR, IFMA CZ, Cech mechanických zámkových systémů ČR, Městská policie Hl. m. Prahy, Český klub bezpečnostních služeb o. s., Sdružení hasičů Čech, Moravy a Slezska. Poděkování patří i řadě mediálních partnerů, kteří svými příspěvky podpořili informovanost o veletrhu.

Tiskové materiály Mascotte

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021