Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Novinky od Murrelektronik na výstavě SPS IPC Drives

17. 11. 2015 | Murrelektronik CZ spol. s r.o. | www.murrelektronik.cz

Od 24. do až 26. listopadu 2015 se koná v německém Norimberku největší evropský veletrh automatizační techniky SPS IPC Drives a Murrelektronik bude při tom! Společnost MURR Elektronik, coby specialista na automatizační techniku, představí nejen novinky, ale i přínosná řešení, která zvýší vaši konkurenceschopnost.

Na co se můžete těšit?

Je preventivní diagnostika Vaším klíčovým tématem?

Pak se ptejte na nejnovější bezpečnostní 3fázový 40 A spínaný zdroj z produktové řady Emparro. Ten je, mimo jiné, vybaven funkcí včasné diagnostiky, která s dostatečným předstihem upozorní na nutnost výměny. Díky tomu si můžete včas naplánovat údržbu a vyhnete se tak nečekaným a nákladným prostojům, jež jsou způsobeny náhlým výpadkem.

Chcete vědět, jak optimalizovat instalace se senzory IO-Link?

S master moduly pro IO-Link od Murrelektronik budete schopni své instalace zrealizovat rychleji, než kdykoliv před tím. Díky funkci IODD integrované přímo na základní desce je teď realizace mnohem jednodušší. Připravte se na novou generaci inteligentních senzorů IO-Link a zjistěte více na našem stánku.

Posouváme hranice automatizace zase o krok dál? Samozřejmě!

Murrelektronik představí nejnovější řadu bezpečnostních tlačítek. Tyto komponenty jsou vybaveny konektory M12, jejichž použití šetří čas a eliminuje možnost nesprávných zapojení tam, kde je to nejdůležitější: v bezpečnostní technice! Zařízení můžete využít při nejrůznějších příležitostech, od základních po velmi komplexní instalace, v nejrozličnějších průmyslových odvětvích.

A co je onou pomyslnou třešinkou na dortu?

Murrelektronik rád kráčí vpřed, přes to je věrý tradicím a stojí si za vysokou kvalitou - stejně jako legendární značka skútrů Vespa. Navštivte stánek Murrelektronik, nebo sledujte během veletrhu náš YouTube kanál a zapojte se do soutěže právě o tento dokonale vyladěný skútr. Murrelektronik se těší na Vaši návštěvu a přeje hodně štěstí!

SPS IPC Drives Norimberk
24. - 26. listopadu 2015
Hala 9, stánek číslo 325 Messezentrum Nürnberg

Na stánku Murrelektronik bude po celou dobu konání veletrhu k dispozici zástupce českého obchodního zastoupení. Neváhejte se na něj obrátit!

Tiskové materiály Murrelektronik

Murrelektronik CZ spol. s r.o.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.
Průmyslová 762
Stod
333 01
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021