Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nahrávejte své hovory pomocí Bluetooth

30. 1. 2015 | |

Novináři, PR pracovníci a všichni ostatní, kteří si chtějí uchovat přesné kopie svých telefonních rozhovorů, mají nyní tu možnost. Jmenuje se Bluewire a jedná se nový headset, který funguje na principu bluetooth

.
Zatímco existuje nepřeberné množství headsetů, které vám poskytují kvalitní zvuk ve srovnání se sluchátky, které jsou standartní výbavou každého nového telefonu, Bluewire nahrává veškerou konverzaci na předinstalovanou MicroSD kartu s kapacitou 1000 hodin.


Jednou uložený rozhovor si můžete stáhnout pomocí Bluewire do svého telefonu nebo počítače. Cena zařízení začíná na 149 dolarech a dosah bluetooth je až 10 metrů, takže zařízení nemusíte mít při nahrávání přímo u sebe, ale například jinde v kanceláři nebo bytě. Zároveň pomocí aplikace vidíte, kolik je volné paměti i stávající kapacitu baterie. Přirozeně je možné Bluewire spárovat se systémem Handsfree ve vašem vozidle.


Zařízení je vhodné pro pracovníky v médiích i pro běžné občany, kteří si jednoduše nemohou vzpomenout na důležité detaily předchozích hovorů.

Image credit: Youtube.com

Celý článek na techcrunch.com

Podrobněji o celé technologii www.indiegogo.com

 

(pp)