Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Na trh přicházejí telefony CAT určené pro pořádnou práci

15. 10. 2012 | |

Společnost CAT (Caterpillar) dnes na českém trhu začala nabízet své nové superodolné telefony. Modely CAT B10 a CAT B25 vynikají zejména svou vysokou odolností a jsou určeny především lidem, kteří pro svou práci i koníčky potřebují telefon, který obstojí i v těch nejnáročnějších podmínkách. Vysoká odolnost je u obou telefonů CAT certifikována standardem IP 67, který profesionálům pohybujícím se v těžkém terénu i outdoorovým nadšencům zaručuje spolehlivý chod přístrojů v prašném prostředí i všude tam, kde hrozí pád nebo „utopení“.
„Takto specializované telefony jsou aktuálním trendem a vyhledává je stále více profesionálů, kteří se denně pohybují v náročném pracovním prostředí. Právě telefony CAT splňují všechny nároky těchto zákazníků,“ říká Kamil Vacek, generální ředitel společnosti TCCM a dodává: „Jsem přesvědčen, že telefony CAT dokáží oslovit nejen profesionály, ale i další zákazníky, kteří žijí aktivně a vyžadují od svého telefonu maximální odolnost.“

CAT B10 Smartphone
Robustní model CAT B10 je plnohodnotný smartphone s operačním systémem Android. Splňuje podmínky certifikace IP 67, která zaručuje extrémní odolnost vůči vodě, prachu, těžkým nárazům a mrazu. Displej modelu CAT B10 o velikosti 3,2 palce s rozlišením 480 x 320 pixelů je pro lepší ochranu proti poškrábání vybaven bezpečnostním sklem Asahi Strengthened Glass. Telefon pohání 800MHz procesor Qualcomm napájený baterií s nadstandardní kapacitou 2 000 mAh. CAT B10 navíc podporuje technologii Dual SIM pro uživatele s více telefonními čísly.

CAT B25 Phone
Telefon CAT B25 je určen náročným uživatelům, kteří preferují standardní ovládání tlačítky. V tomto případě navíc potěší velkoryse pojatá klávesnice. Model CAT B25 rovněž vyhovuje standardům ochrany IP 67 proti prachu, špíně, tvrdým nárazům, mrazu a vodě. Stejně jako model CAT B10 je i CAT B25 vybaven sloty pro dvě SIM karty.
Součástí balení obou téměř nerozbitných telefonů je praktické příslušenství v podobě karabiny k přichycení telefonu, magnetického kompasu, šroubováku pro snadnou výměnu baterie a SIM karty a handsfree sady se sluchátky.

Více informací se dozvíte na www.facebook.com/telefonyCAT.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021