Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Murrelektronik – zůstaňte ve spojení

15. 7. 2015 | Murrelektronik CZ spol. s r.o. | www.murrelektronik.cz

Pojem spojení má mnoho významů. I když se zaměříme pouze na spojení jako konektivitu, zůstane řada odlišných pohledů. Proto firma, která má spojení jako svůj program, musí mít specifický přístup. Takovou firmou je Murrelektronik. Suverénně dává zákazníkům jistotu maximálního možného spojení pro spolehlivý přenos signálů a napájení pro různé systémy a zařízení v mnoha průmyslových odvětvích po celém světě. 

Společnost se však neomezuje jen na kabely a konektory. Jako lídr v oblasti instalační techniky nabízí víc, než jen sběr a odesílání řídicích signálů. Vyrábí elektrická připojení přes rozvaděčová rozhraní a zaručuje nejen přenos řídicích signálů, ale také energeticky úsporné napájení pro všechny své produkty a systémy, které navzájem spolupracují, jsou energeticky účinné a díky souladu s mezinárodními normami vhodné k použití kdekoliv na světě.

Společnost od roku 1975 přichází se stále novými a inovačními pohledy na instalace. Jejím cílem je dát zákazníkovi možnost vytvořit si vlastní aplikační řešení, které ušetří čas i peníze, a tím zvýší jeho konkurenční výhodu.

Pojem spojení se však promítá i do osobní interakce pracovníků firmy se zákazníky a v širším smyslu do vztahů mezi lidmi navzájem. Společnost Murrelektronik neustále investuje do mladých odborníků, podílí se na charitativních a kulturních projektech, ať už na místní, regionální nebo mezinárodní úrovni. I toto jsou trvalá spojení.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.
Průmyslová 762
Stod
333 01
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021