Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Modulární zapouzdření Railtec na lištu DIN

21. 2. 2018 | okatec, spol. s r. o. | www.okatec.cz

Rozsáhlý sortiment plastových pouzder pro montáž na lištu DIN EN 60715 přináší na náš trh německá firma OKW prostřednictvím svého partnera, společnosti okatec, spol s. r. o.

Řada zapouzdření Railtec C umožňuje montovat na lištu DIN libovolné komponenty elektrických přístrojů a snadno měnit jejich rozhraní.

Modulární zapouzdření Railtec na lištu DIN

Materiál pouzdra se vyznačuje velkou teplotní stabilitou (UL 94 V-0). Všechny typy zapouzdření dávají možnost rychlé instalace přístrojů, zásuvek a konektorů, čelních panelů a víček různého provedení, stejně jako rámů a svorkovnic pro desky plošných spojů.

Zapouzdření Railtec C na lištu DIN se vyrábí v různých šířkách – od 1 do 12 modulů. Je určeno primárně k zaklapnutí do lišty TH35, ale jako příslušenství se dodává adaptér pro jeden až čtyři moduly na lišty TH15 a G32.

Zapouzdření Railtec se dodává v několika verzích podle toho, které stěny pouzdra jsou otevřené s ohledem na větrání. Na obrázku je přehled různých druhů pouzder Railtec C, aktuální novinkou je pouzdro o velikosti šesti modulů s plochou horní částí.

K členům řady patří zapouzdření Railtec CB pro konektory plošných spojů, Railtec CV s pružicími svorkami, Railtec CM s osmi svorkami ve čtyřech úrovních, Railtec CC s 12 svorkami a odnímatelným čelem, Railtec Support – držák desky plošného spoje pro montáž na lištu DIN.


Vyšlo v časopise Elektro č. 2/2018 na straně 42. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021