Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Modlight Illumix Dokonalé osvětlení v kvalitě denního světla

6. 6. 2017 | Murrelektronik CZ, s. r. o. | www.murrelektronik.cz

Společnost Murrelektronik představuje svoji novou řadu průmyslových svítidel Modlight Illumix. Díky bezúdržbové technologii LED s dlouhou životností dosáhne uživatel optimálního osvětlení strojů a zařízení v kvalitě denního světla.

Modlight Illumix Slim Line světla jsou se svou kompaktní konstrukcí dokonalým řešením pro aplikace ve strojích a zařízeních se stísněnými prostory. V drsných průmyslových podmínkách jsou vhodným zdrojem světla svítidla Classic Line. Mají hliníkový kryt a 4 mm silné jednotabulové bezpečnostní sklo. Ideální je jejich integrace téměř do všech klasických strojů a zařízení.

Jestliže je třeba osvítit prostor, v němž se vyskytují např. obráběcí stroje, místo, kde je neustálý kontakt s chladicími a mazacími kapalinami, potom je správnou volbou řada Modlight Illumix Xtreme Line. Jeho naprostou těsnost zajišťuje vysoký stupeň krytí IP69K. Spolehnout se na něj lze i v prostředí s extrémními podmínkami, neboť pracuje i na místech s trvalými teplotami do 55 °C.

Oproti halogenovým žárovkám zajišťuje technologie LED svítidel Murrelektronik vysokou hospodárnost, neboť s výkonem 105 lm/W poskytuje stejné množství lumenů při výrazně nižším příkonu. A navíc: LED neobsahují olovo ani toxickou rtuť, proto nezatěžují životní prostředí.

Poznámka z praxe: Všechna světla Modlight Illumix lze přímo spínat mnoha různými sběrnicovými moduly společnosti Murrelektronik.

 COMPACT


Vyšlo v časopise Elektro č. 6/2017 na straně 52. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.

Murrelektronik CZ spol. s r.o.
Průmyslová 762
Stod
333 01
www.murrelektronik.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021