Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

MEWA překračuje kanál La Manche: Servis čisticích utěrek nyní také v Anglii

27. 8. 2019 | MEWA Textil-Management | www.mewa.cz

MEWA pokračuje v rozšiřování svého vedoucího postavení na trhu v Evropě. Poskytovatel textilních služeb nabízí svůj servis čisticích utěrek nyní také v Anglii. Novinkou je i prodejní strategie pro britský trh. Poprvé si mohou zákazníci objednat čisticí utěrky na internetu.

MEWA nabízí svůj servis čisticích utěrek nyní také v Anglii. Nové sídlo podniku se nachází v Birminghamu. Poskytovatel textilních služeb je tak aktivní již ve 14 evropských zemích. „Vstup na trh v Anglii pro nás mnoho znamená,“ říká jednatel MEWA Textil-Service s.r.o.

Antonín Krejčí. „Na jedné stále straně pokračujeme v růstu a budujeme naši roli lídra v branži. Na druhé straně pak podnikáme nové kroky v oblasti digitalizace. Vytváříme digitální služby, abychom mohli našim zákazníkům nabídnout přidanou hodnotu.“

Poprvé si mohou zákazníci požadovanéčisticí utěrky objednat v online shopu (www.mewa.co.uk). Při výběru a objednávání produktů pomáhá zákazníkům navigátor „the cloth finder“. S ním se dá snadno zjistit, jaké čisticí utěrky budou ty pravé. Online nástroj pokládá několik otázek ohledně typu nečistot a požadovaného čistícího výkonu. Navržené služby je možné pak rovnou zarezervovat.

Internetový obchod je k dispozici zatím pouze v Anglii. V průběhu roku je plánováno zavedení podobného online shopu také ve Španělsku a v Maďarsku.

Tiskové materiály MEWA Textil-Management