Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Máte inovativni nápad? Nečekejte, až s ním přijde někdo jiný. Přihlašte se do soutěže Česká inovace

11. 11. 2014 | |

Česká inovace dává inovativně smýšlejícím lidem prostor k zviditelnění jejich nápadů. Každý rok proto vyhlašujeme soutěž Česká inovace. Cílem je rozpoznat perspektivní nápady, ocenit jejich autory a podpořit jejich další uplatnění v praxi. Nápad nebo inovaci je možné přihlásit v jakékoliv fázi vývoje. Jednotlivé kategorie soutěže totiž kopírují životní cyklus inovace.

Inspirujte se příběhy z loňských ročníků! Dejte o sobě vědět nebo se porozhlédněte ve svém okolí, zda neznáte perspektivní inovaci a nominujte jejího autora! Uzávěrka přihlášek je do 21. 11. 2014 a přihláška je k dispozici na http://www.ceskainovace.cz/cz/soutez/offline-prihlaska.
Vítězové jsou odměněni věcným plněním od partnerů České inovace, ušitým na míru. A všechny přihlášené projekty získají odbornou zpětnou vazbu, možnost odborných konzultací a zviditelnění v rámci aktivit České inovace.

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne na Festivalu Česká inovace, který se uskuteční 27. března 2015 v Národní technické knihovně v Praze. Zástupci všech soutěžních projektů získají zvýhodněné vstupné.

Česká inovace je neziskovým projektem úspěšných manažerů a mezinárodně etablovaných firem. Jejich zázemí a know-how vytvářejí jedinečný soubor zkušeností, kterými podporují realizaci zajímavých nápadů kohokoli v Česku. Česká inovace rozvíjí svými projekty dobrou inovátorskou tradici a podporuje konkurenceschopnost České republiky.

Veškeré informace o České inovaci a soutěži naleznete na www.ceskainovace.cz