Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Konfigurační modul TJA665

10. 12. 2018 | Hager Electro, s. r. o. | www.hager.cz

Systémy KNX nepotřebují větší představování. Novinkou od společnosti Hager je právě nyní „odlehčená“ řada KNX Easy, která má přibližně o 40 % méně funkcí, ale je nabízena za cenu zhruba o 30 % nižší. Vzhledem k zachování všech nejpoužívanějších funkcí jde o zajímavou alternativu, a to i díky snadnému programování.

Konfigurační modul TJA665

K tomu je určen modul TJA665 a bezplatné aplikace Hager, pomocí kterých dokáže naprogramovat svou instalaci opravdu každý s použitím PC, notebooku, tabletu či mobilního telefonu. Jde o velmi intuitivní parametrizování a vzájemné propojování produktů. Naprogramovat rozsvícení nebo stmívání světla, popř. řízení žaluzií je možné za pár vteřin. Je ale vhodné navštívit některé z bezplatných seminářů základů Easy systémů, kde každému zájemci technici Hager pomohou s objevením všech možností, které tento systém nabízí.

Modul TJA665 je možné po nastavení instalace odnést a jeho prostřednictvím nastavit další podobnou instalaci nebo jej v rozváděči ponechat a umožnit tak integrátorovi upravovat vlastnosti instalace i na dálku podle aktuálních požadavků zákazníka. Rovněž lze využít kompletní programovací nástroj TXA100, jehož součástí je i představovaný konfigurační modul, který programování usnadní jednoduchým přenášením z jedné instalace na jinou.


Vyšlo v časopise Elektro č. 12/2018 na straně 45 . 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021