Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Komplexní servis budov pro energetiku BETONBAU

24. 11. 2020 | BETONBAU, s. r. o. | www.betonbau.cz

Výrobková řada technických budov z produkce společnosti BETONBAU, s. r. o., zahrnuje pochozí betonové objekty a prostorové buňky, kompaktní trafostanice, zapuštěné a podzemní stanice a vybavení těchto stanic.

Výrobková řada technických budov z produkce společnosti BETONBAU, s. r. o., zahrnuje pochozí betonové objekty a prostorové buňky, kompaktní trafostanice, zapuštěné a podzemní stanice a vybavení těchto stanic. Společnost pro své zákazníky zavádí novou službu – Provozní a pozáruční servis. Vlastní servisní tým je složený ze zkušených techniků, kteří využívají po desítky let budovaný know-how značky BETONBAU. Služba se zaměřuje na údržbu, sanaci a modernizaci stávajících objektů BETONBAU, včetně inovace a výměny instalované technologie. Typický servisní projekt vychází z kontroly a posouzení stavu objektu. Odborný tým poskytne konzultace, zpracuje posudek a navrhne postup údržby, renovace nebo modernizace. Podle potřeby provede výpočet větracích průřezů, vytvoří dokumentaci a výrobní výkresy.

Společnost BETONBAU potom zajistí další kroky podle potřeb příslušného projektu. Bývá to např. doprava rozměrných objektů, přestavba a modernizace stanic, sanace a opravy včetně renovace dveří a větracích prvků, čištění vnitřních prostor stanic, demontáž a likvidace staré stanice. Součástí komplexního servisu jsou také plánované inspekce a údržbové práce, stejně jako pravidelné revize elektrických zařízení stanice. V případě nehody (po požáru, nárazu nebo výbuchu) technici z BETONBAU udělají kontrolu a zajistí nezbytné servisní úkony. Servis a služby společnosti BETONBAU jsou založeny na udržení maximální míry bezpečnosti a spolehlivosti realizovaných objektů.


BETONBAU, s. r. o., Průmyslová 698/5a, 108 00 Praha 10,
tel.: +420 281 034 111, e-mail: miroslav.moravek@betonbau.com, www.betonbau.cz

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021