Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Když potřebujete něco nakreslit

11. 10. 2021 | GS SOFT Slovakia s.r.o. | www.gstarcad.sk

Hledáte trvalou licenci programu AutoCAD? Zvažte GstarCAD ...

Provozujete minipivovar? Nebo vyrábíte skvělé uzeniny? Tak s tím Vám bude muset pomoci někdo jiný. Pokud ale navrhujete, projektujete nebo vyrábíte cokoliv dalšího, od dětských hřišť, přes kropicí konve až po komponenty pro automotive, jsme tu pro Vás. Doby kreslení a konstruování na čtvrtce papíru, následného obtahování tuší na pauzovacím papíře a kopírování diazografickou technikou už jsou dávno za námi. Jestliže netušíte, o čem je předchozí věta, jste naše cílová skupina. Znáte pouze digitální (pro starší a pokročilé: elektronickou) formu dokumentace. Tu je možné převést do papírové podoby – ale upřímně, kdo by to dělal?

Prakticky synonymem pro návrhové počítačové programy ke konstruování je AutoCAD. Všichni o něm přinejmenším slyšeli. Vyučuje se už i na středních školách. Používání tohoto konkrétního programu ale není povinné. Existují další minimálně srovnatelné programy. Například ty z rodiny GstarCAD. Seznamte se s programy z nabídky GstarCAD a přesvědčte se, že dokážou skoro všechny Vaše nápady převést do digitální podoby.

GstarCAD Standard

Cenově nejdostupnější CAD program

Program na přesné rýsování GstarCAD Standard představuje jednu z nejrozsáhlejších funkcionalit pro univerzální 2D technické kreslení na trhu. Je racionální alternativou k programu AutoCAD LT. S GstarCAD Standard získáte neomezené možnosti nakreslit jakýkoliv 2D technický výkres podle mezinárodních a národních norem nebo vlastních standardů (typy čar, šrafy, styly kótování, výkresové šablony apod.). Na rozdíl od AutoCADu LT podporuje také rozšíření o profesní nástavbové aplikace a moduly.

GstarCAD je vyvíjen tak, aby se co nejvíce blížil AutoCADu (způsob ovládání, syntax, rozložení prvků, vzhled dialogových oken). Cílem je, aby uživatel AutoCADu v ideálním případě nevnímal rozdíly v ovládání obou programů. Tak aby se přípradný přechod na GstarCAD obešel bez potřeby investovat dodatečný čas a finance na přeškolení.

Z dodatečných funkcí si zaslouží jmenovat:

  • Dynamický vstup – už nemusíte neustále kontrolovat příkazový řádek, Soustřeďte se na oblast kurzoru i při zadávání z klávesnice. Funkce AutoComplete vám navíc předvídavě nabízí seznam možných příkazů.
  • Nástroj Lupa – ideální funce na práci s velkými, hodně zaplněnými výkresy. Už nepotřebujete zoomovat a posouvat výkres po celé obrazovce, jestliže chcete nakreslit čáru z bodu A do bodu B.
  • Formát DWG – otvírejte DWG výkresy přímo od kolegů kreslící v AutoCADu nebo LT-čku. Doplňte svou část v GstarCADu. Výkres potom uložte a pošlete jim ho zpět. Žádné importy nebo exporty. Jen týmová práce.

Hledáte trvalou licenci programu AutoCAD? Zvažte GstarCAD …

Opakovat zde, že GstarCAD je plnohodnotnou náhradou AutoCADu snad ani není potřeba. Ale přesto: s naším programem hladce a bez náročného přeškolování zvládnete všechno, co jste tvořili (nebo chtěli vytvořit) v AutoCADu. Pokud váháte, na našich webových stránkách najdete přehledné tabulky pro všechny oblasti použití. Ta nejdůležitější vlastnost, pokud požadujete trvalou licenci na užívání programu je: ano GstarCAD můžete získat s trvalou síťovou licencí.

Nečekejte, nehledejte jinde, vyberte si na stránkách www.gstarcad.sk!

zdroj: https://www.gstarcad.sk/

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021