Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

„Interactive“ – EPLAN pořádá virtuální veletrh

10. 5. 2019 | EPLAN ENGINEERING CZ, s.r.o. | www.eplan.cz

Poznamenejte si datum: 21. 5. 2019 – EPLAN Virtuální veletrh.

Hlavním zaměřením společnosti EPLAN během „odborného veletrhu na internetu“ bude digitalizace – virtuální veletrh EPLAN se uskuteční 21. května 2019 a během šestnácti hodin živého vysílání pokryje všechna důležitá časová pásma na světě. Součástmi pestrého celodenního programu budou prezentace, živé ukázky a diskuse ředitelů a vedoucích pracovníků společnosti. Cílem veletrhu je přímá výměna zkušeností ve více než sedmnácti zemích světa.

Virtual Fair 2019 Eplan
Společnost EPLAN jako dodavatel řešení pořádá 21. května již počtvrté virtuální veletrh – šestnáct hodin živého vysílání pro více než sedmdesát zemí celého světa

Několik týdnů po Hannover Messe pořádá EPLAN svůj virtuální veletrh. Událost je připravována v souladu s letošním mottem – interaktivně – tak, aby lépe odrážela veletržní charakter. Další inovací je prodloužení živého vysílání: bude to plných šestnáct hodin prezentací a diskusí od 6 do 22 hodin. Na živém vysílání se budou podílet mnohé země v Evropě, Asii a Severní Americe tím, že vytvoří své vlastní pavilony, kde zákazníci a účastníci obdrží informace specifické pro jejich lokální trhy.

Informace budou pro každého – od manažerů po uživatele.

Globálně zaměřené budou prezentace o strategii firmy EPLAN, inovacích produktů a budoucích trendech, např. o cloudových technologiích. Tyto přednášky budou v angličtině. Jedním ze zlatých hřebů virtuálního veletrhu, který EPLAN pořádá už počtvrté, bude panelová diskuse na úrovni managementu. Spolu se sesterskou společností Rittal představí EPLAN „integrovaný hodnotový řetězec“. Účastníci budou moci očekávat fascinující prezentace se strhujícími živými diskusemi o cloudu. Zákazníci a potenciální klienti mohou přímo sdílet a vyměňovat si své zkušenosti s ostatními prostřednictvím funkce chatu a dostane se jim podpory v jejich rodném jazyce.

Nenechte si ujít živé vysílání webináře v češtině

Na Virtuálním veletrhu najdete i pavilon věnovaný zákazníkům z České republiky a Slovenska, kde budou k dispozici naši konzultanti a obchodní zástupci. Nezapomeňte nás navštívit - od 10:00 hod bude české vysílání webináře „Efektivní návrh rozvaděčů s využitím platformy EPLAN”.

Na veletrh se můžete již nyní bezplatně zaregistrovat
na www.eplan.de/virtualfair

Tiskové materiály EPLAN

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021