Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Hliníková pouzdra elektronických přístrojů SMART-TERMINAL

15. 3. 2018 | okatec, spol. s r. o. | www.okatec.cz

Nové hliníkové profily SMART-TERMINAL jsou základním konstrukčním prvkem pro robustní, elegantní a vysoce atraktivní pouzdra elektronických přístrojů. Tyto terminály firmy OKW Gehäusesysteme dodává na český trh společnost okatec spol. s r. o.

Velikost pouzdra lze individuálně přizpůsobit podle požadavků zákazníka; nabízeny jsou tři základní velikosti pouzdra a vycházejí z délky profilu 160, 200 a 240 mm, šířka je 170 mm. Vysoce kvalitní povrch hliníku je matově eloxovaný. Designové boční kryty jsou z plastu ASA + PC-FR v odstínu tmavozelená nebo šedá láva.

Hliníková pouzdra elektronických přístrojů SMART-TERMINAL

Hliníková zapouzdření SMART-TERMINAL se používají v nejrůznějších průmyslových odvětvích. Poskytují dostatek prostoru pro velkoobjemové elektronické sestavy, např. dotykové obrazovky, displejové moduly, desky plošných spojů apod. Je to vynikající zapouzdření pro špičkové průmyslové displeje.

Výhodou je dlouhý technický život, mechanická stabilita, dobrý odvod tepla a elektrická vodivost, tedy stínění rádiových vln. Uvnitř pouzdra jsou dvě možnosti montáže desek plošných spojů: buď horizontální vodítka v horním profilu, nebo šroubové kanály v horním profilu.

Rovné plochy usnadňují instalaci rozhraní. Zapuštěná pracovní plocha chrání nalepené membránové klávesnice či dekorační fólie, štítky apod.

V nabízeném příslušenství je systém pro skryté připevnění na stěnu, souprava pro zarámování pouzdra (naležato) s nastaveným ergonomicky příznivým čtecím úhlem 12°.


Vyšlo v časopise Elektro č. 3/2018 na straně 83. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021