Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Hager: křest nového katalogu Distribuce energie

18. 11. 2021 | Hager Electro, s. r. o. | www.hager.cz

Společnost Hager uvádí na trh zbrusu nový katalog Distribuce energie. Publikace s impozantním počtem 1140 stran je nabitá informacemi o produktovém portfoliu Hager. Obsahuje kapitoly o rozváděčích, připojovacích systémech, pojistkových systémech, dále přehled o nabídce modulárních přístrojů – jističů, odpínačů a přepínačů napájení, proudových chráničích nebo svodičích přepětí. Nechybí přehled a technické informace o elektroměrech a měřicích přístrojích Hager.

Společnost Hager uvádí na trh zbrusu nový katalog Distribuce energie. Publikace s impozantním počtem 1140 stran je nabitá informacemi o produktovém portfoliu Hager. Obsahuje kapitoly o rozváděčích, připojovacích systémech, pojistkových systémech, dále přehled o nabídce modulárních přístrojů – jističů, odpínačů a přepínačů napájení, proudových chráničích nebo svodičích přepětí. Nechybí přehled a technické informace o elektroměrech a měřicích přístrojích Hager.

Zleva: Štěpán Tyc, produktový specialista Hager Electro a autor katalogu, Thomas Grund a Bohumil Tyc, současný a předchozí generální ředitel a jednatel společnosti Hager Electro.
Zleva: Štěpán Tyc, produktový specialista Hager Electro a autor katalogu, Thomas Grund a Bohumil Tyc, současný a předchozí generální ředitel a jednatel společnosti Hager Electro.

Katalog byl symbolicky přivítán na svět slavnostním křtem 22. 9. v sídle společnosti Hager Electro ve Zdibech, za účasti všech zaměstnanců společnosti Hager a jednoho speciálního hosta – pana Bohumila Tyce, zakladatele společnosti Hager v České republice (Hager Electro založeno v ČR v r. 1995) a dlouholetého jednatele společnosti, který si již několik let užívá zasloužilého odpočinku na penzi. Jeho syn Štěpán Tyc, který dodnes ve společnosti Hager Electro pracuje jako produktový specialista, je hlavním autorem a obsahovým garantem českého katalogu Distribuce energie.

Společnost Hager s německo-francouzskými kořeny a sídlem v německém Blieskastelu je více než 60 let specialistou na elektrické instalace v bytových a komerčních objektech. Hager je synonymem pro špičkové rozváděče, instalační a jisticí přístroje, systémy pro ukládání vedení a inteligentní systémy pro řízení budov. Do rodiny produktů Hager patří také domovní vypínače a zásuvky designových řad berker a lumina. 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021