Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

FLIR Systems uvádí na trh termografickou kameru FLIR ETS320

9. 6. 2017 | FLIR | www.flir.com

Určeno pro vývoj a testování elektronických zařízení Společnost FLIR Systems, Inc., oznámila uvedení na trh termografické kamery FLIR ETS320. FLIR ETS320 je vůbec první kamera od FLIR, která byla navržena speciálně pro testování na zkušebních stolech a analyzování tepelných vlastností elektronických komponent a desek s plošnými spoji, a je určena k pokročilému testování a přesné diagnostice v elektronickém průmyslu.

FLIR ETS320FLIR ETS320 představuje kombinaci vysoce citlivé termografické kamery – navržené pro zobrazování desek s plošnými spoji a jiných elektronických komponent – a nastavitelného tzv. hands-free stolního stojanu, která umožňuje konzistentní, bezkontaktní tepelné testování v celém průběhu procesu návrhu, vývoje a výroby elektronických zařízení. Díky více než 76 000 bodů pro měření teploty kamera FLIR ETS320 dovoluje monitorovat spotřebu energie, detekovat přehřátá místa a odhalit možná místa závad v průběhu vývoje výrobku. Velká přesnost kamery a schopnost vizualizovat malé teplotní rozdíly pomáhají vyhodnotit tepelné vlastnosti široké řady elektronických produktů, a zajistit tak jejich kompatibilitu s provozním prostředím a odstranit možné problémy.

Kamera je dodávána plně sestavená a připravená pro připojení k počítači s nainstalovaným softwarem FLIR Tools, ve kterém lze provádět analýzy, záznamy a reporty dat. Integrovaný zkušební stojan a posuvná konstrukce jsou zárukou maximální flexibility při zobrazování velkých i malých elektronických komponent.


Vyšlo v časopise Elektro č. 6/2017 na straně 52. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021