Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Expozice PRAGOSMART – bydlete chytře!

31. 5. 2012 | |

Zajímají Vás nejnovější trendy v bydlení? Chcete, aby Váš domov byl bezpečnější, úspornější a pohodlnější? Pak přijměte pozvání na první ročník expozice Haidy PRAGOSMART 2012. PRAGOSMART 2012 se bude konat na pražském Výstavišti v Holešovicích ve dnech 5. až 7. června 2012 a uskuteční se v rámci mezinárodního veletrhu PRAGOALARM / PRAGOSEC 2012.

Jedná se o první expozici svého druhu v České republice, která se zaměřuje výhradně na oblast chytrého bydlení. „Tato expozice bude zaměřena výhradně na chytré bydlení. Jedná se o projekt, který má za cíl odbornou veřejnost seznámit s možnostmi ve všech oblastech chytrého bydlení – bezpečí, úspory, pohodlí, zábavy a ekologie. Kromě stánků významných dodavatelů inteligentních technologií bude na výstavě fungovat i Informační centrum, kde mohou návštěvníci získat informace o systémových řešeních navržených pro zvýšení bezpečnosti a komfortu bydlení v bytových domech,“ říká Lubor Dvořák, manažer veletrhu, a dodává, že „součástí expozice bude také odborná konference PRAGOSMART – chytré bydlení."

Generálním partnerem expozice PRAGOSMART je společnost HAIDY. Na expozici představí Komplexní řešení bydlení - vše pod jednou střechou, tedy inteligentní řízení budov a domácností, které umožňuje komplexní, jednoduché a intuitivní ovládání všech technických zařízení v domácnosti z jednoho místa. Patří mezi ně například ovládání různých druhů topení, solárních panelů, tepelných čerpadel, rekuperace a samozřejmě ovládání rolet, zabezpečení a dalších systémů v domácnosti včetně světel a zásuvek.

Dodavatel HAIDY se Vám po zdarma vypracované energetické studii postará o komplexní dodání všeho potřebného, o správnost nastavení veškerých systémů, o jejich bezchybnou komunikaci i přehlednost jejich řízení. Uživateli tedy poskytne plný komfort, bezpečí a také sníží náklady na bydlení minimálně o 30 % díky jedinečnému energy managementu, který ukáže přehled jednotlivých druhů energií nejen z historie a aktuálního stavu, ale též umožní nastavení limitů do budoucna.

Jak se říká - v jednoduchosti je krása, i to platí o systému HAIDY, který bez problémů zvládnou ovládat děti i senioři pomocí jednoho jediného média (PC, iPad, mobil). Pokud by přece jen vznikl problém, uživatel je schopen provést nastavení za ně, i když je mimo domov, pomocí vzdáleného přístupu. Abychom předešli obavám klientů, vytvořili jsme strukturu zákaznického servisu, který je v ČR jedinečný – garantujeme podle typu závady i dobu na reakci a následné odstranění problému, samozřejmostí je technická podpora 24 hodin denně. Systém HAIDY je jedinečným konceptem, díky kterému je život mnohem jednodušší.

Nenechte si proto ujít příležitost navštívit veletrh PRAGOALARM/PRAGOSEC 5. až 7. června na Výstavišti v pražských Holešovicích.

www.pragosmart.cz