Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

ENERGO SUMMIT – vrcholná událost energetického sektoru

9. 10. 2019 | ABF, a.s. | www.abf.cz

15. listopadu 2019 se na pražském výstavišti PVA EXPO PRAHA uskuteční již 5. ročník mezinárodní události energetického sektoru – ENERGO SUMMIT, doprovodná akce veletrhu e-SALON (14.–17. 11. 2019). Jeho program se bude opět věnovat nejzásadnějším tématům současného světa české a evropské energetiky a to zejména obnovitelným zdrojům energie a Smart Energy.

V úvodním bloku summitu promluví Josef Havel za úřad vlády ČR, Pavel Zámyslický z Ministerstva životního prostředí a Bohuslav Čížek ze Svazu průmyslu a dopravy ČR.

Rozvoji obnovitelných zdrojů v ČR do roku 2030 se bude věnovat hned v úvodu prvního bloku paní Zuzana Krejčiříková ze Skupiny ČEZ. Následovat bude Anton Uhnák z Česko – korejského výboru s tématem Obnovitelných zdrojů energie v Koreji. Dále pak Bohuslav Čížek promluví na téma „Energetika moderní doby – vývoj a výzvy. Celý blok pak uzavře Tomáš Černý z advokátní kanceláře Černý Legal s Praktickou komparací arbitrážního a soudního řízení.

Druhý blok s tématem Smart Energy zahájí pan Kabourek ze Skupiny ČEZ s přednáškou „Potenciál energeticky úsporných řešení v praxi“. Zástupce Ministerstva průmyslu a obchodu, pan Vladimír Sochor, se bude ve své přednášce věnovat aktuální situaci v oblasti snižování spotřeby energie. Jiří Holoubek z Elektrotechnické asociace ČR promluví na téma „Umělá inteligence v průmyslových podnicích pro řízení spotřeby energie.

ENERGO SUMMIT 2019, proběhne v Kongresovém sále ve vstupní hale II od 9:30 hodin a je koncipován jako platforma pro odbornou diskusi k otázkám dalšího rozvoje energetiky v ČR i EU.

PRO TOP MANAGEMENT PRŮMYSLOVÝCH FIREM, STÁTNÍ SPRÁVU A VYSOKÉ ŠKOLY JE VSTUP ZDARMA! Registrovat se můžete již nyní. Vzhledem k omezenému počtu doporučuje organizátor si rezervovat místo včas.

Více informací včetně možností spolupráce najdou zájemci na www.energosummit.cz.

Tiskové materiály ABF