Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

embedded world 2014 překoná loňský rekord – naplánujte si návštěvu

24. 1. 2014 | |

Za měsíc se bude v Norimberku konat veletrh embedded world Exhibition&Conference 2014. Již nyní je jisté, že se embedded komunita může těšit na historicky největší oborovou výstavu. Proto je nejvyšší čas naplánovat si její návštěvu. NürnbergMesse nabízí návštěvníkům při plánování účasti užitečné služby: volnou vstupenku na veletrh za on-line registraci, detailní informace o dopravě, zvýhodněné jízdenky na vlak, a smluvení schůzek s vystavovateli.

Snadná orientace na nové internetové stránce

Ať už hledáte informace o veletrhu, o embedded world Conference, electronic displays Conference, doprovodném programu, dopravě do Norimberka a po městě, ubytování nebo restauracích – vše snadno naleznete na pro letošek nově přepracované www.embedded-world.de. Stránka dále obsahuje tipy na zajímavosti ve městě, mapu Norimberka a předpověď počasí.

Zaregistrujte se s předstihem a zajistěte si tak rychlý a bezplatný vstup na embedded world 2014! K dispozici je také nejaktuálnější přehled vystavovatelů a výrobků, plány hal, podrobné programy konferencí, cestovní tipy a řada dalších důležitých informací o veletrhu embedded world 2014.

Foto: NürnbergMesse