Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

ELKO EP vás zve na den otevřených dveří

20. 5. 2016 | ELKO EP, s.r.o. | www.elkoep.cz

ELKO EP, jedna z nejvýznamnějších firem Zlínského kraje a lídr na trhu s chytrými elektroinstalacemi, pořádá v sobotu 4. června 2016 od 9 hodin den otevřených dveří. 

ELKO EP

Návštěvníci si budou moci prohlédnout ELKO EP od půdy až po strop, tedy od výroby až po nově zrekonstruované prosklené kanceláře. V tento den pojede firma v běžném provozu a příchozí tak uvidí standardní pracovní den, od pracovníků výroby – stavebního kamene společnosti, až po manažery, kteří budou na jednotlivých odděleních plně k dispozici pro zodpovězení dotazů. 

Horkou novinkou je nová zkušební laboratoř pro oblast EMC a elektrické bezpečnosti. Na toto pracoviště se ještě žádný návštěvník nedostal a její slavnostní otevření proběhne ve středu 25. května 2016 za účasti generální ředitelky Svazu průmyslu Dagmar Kuchtové. 

Všem příchozím bude po celý den k dispozici průvodce, který představí, jak vzniká samotný výrobek, vysvětlí jednotlivé výrobní operace až po finální laserování potisku. ELKO EP vlastní jednu z nejmodernějších SMD linek, laser, pájecí vlnu a jiné moderní technologie, které se zpřístupní veřejnosti. K nahlédnutí budou i administrativní prostory společnosti s odborným výkladem zástupců jednotlivých oddělení.

Zájemcům se umožní vstup do vývojového centra, kde je jistě zaujme 3D tiskárna nebo fréza DPS (desek plošných spojů). Zajímavostí také bude prohlídka showroomu s možností vyzkoušet si ovládání „chytrého domu“. 

Pro nejmenší návštěvníky bude připraven skákací hrad, trampolína, dílnička malého malíře a jiné aktivity. Počítá se i s bohatým občerstvením a malým dárkem pro každého návštěvníka. Parkování bude možné přímo v areálu společnosti.

www.elkoep.cz

ELKO EP