Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Dvoustupňové přepěťové ochrany

22. 2. 2018 | SALTEK s. r. o. | www.saltek.eu

Univerzální dvoustupňové přepěťové ochrany SALTEK pro Ethernet v kombinaci s ochranou napájení (POE) řady DL-1G/10G-RJ45-PoE-AB jsou v nabídce ve dvou variantách pro různé přenosové rychlosti.

První pro typ sítě 10G, druhá pro 1G Ethernet. Obě provedení splňují požadavky pro použití na přechodu zón LPZ 0 a LPZ 1 se schopností zpracovat impulsní proud Iimp až do 2 kA (10/350 μs). Proto jsou předurčeny pro ochranu důležitých technologií a jejich datových signálů po lince Ethernet až do 8,5 V DC před pulzním přepětím. Ochrany mají velmi nízkou ochrannou úroveň Up, což snižuje riziko poškození datového vstupu připojených zařízení. Typ DL-10G nalezne své uplatnění především v páteřních datových sítích, datových centrech a všude tam, kde nelze použít optický přenos dat.

Typ DL-1G je vhodný pro běžnější aplikace, jako jsou venkovní kamerové systémy v IP provedení s napájením PoE nebo ochrana komunikace mezi serverem a mikrovlnným pojítkem, kde v případě potřeby může být použita i speciální varianta DL-1G-RJ45-POE-BOX. Ta je standardně umístěna v instalační krabici s krytím až IP66, a tudíž vhodná i pro přímé použití ve venkovním prostředí.


Vyšlo v časopise Elektro č. 2/2018 na straně 42. 
Tištěná verze – objednejte si předplatné: pro ČR zde, pro SR zde.
Elektronická verze vyšlých časopisů zde.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021