Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Doprovodné projekty a konference na MSV

30. 6. 2016 | Veletrhy Brno, a. s. | www.bvv.cz

Součástí MSV 2016 zůstávají osvědčené akce jako výstava 3D print nebo projekt Transfer technologií a inovací, kde se komerčním partnerům prezentují výzkumná centra a technické vysoké školy. Návštěvníci je tentokrát naleznou v pavilonu Z, protože tradiční místo jejich konání pavilon A1 letos obsadí čínští vystavovatelé. V pavilonu Z bude opět umístěn také Robotický park – přehlídka novinek společností zaměřených na průmyslové využití robotů – a nově tematická expozice Multifunkční obrábění.

MSV Veletrhy Brno

Dále se uskuteční tradiční jednodenní veletrh pracovních příležitostí v technických oborech JobFair MSV, interaktivní prezentace vzorové balicí linky Packaging Live nebo b2fair kooperační platforma Kontakt-Kontrakt.

Připravovaný doprovodný program je opět velmi bohatý a v kongresových halách a přednáškových sálech brněnského výstaviště bude rušno po celých pět veletržních dnů.

Tradicí je pondělní Sněm Svazu průmyslu a dopravy ČR, v úterý 4. 10. proběhne mj. Business den Ruské federace a Česko-čínské podnikatelské fórum, na středu je připravován Business den Běloruska a čtvrteční novinkou bude Business den Ázerbájdžánu.

Novinkami jsou také konference a semináře zaměřené na obchodní výměnu s Kolumbií, Íránem a Ománem.

Jedním z tradičních projektů je konference Energie pro budoucnost XIX, kterou pořádá nakladatelství FCC PUBLIC ve spolupráci s Veletrhy Brno a. s. a Elektrotechnickou asociací ČR. Téma je tentokrát Energetická efektivita v průmyslové sféře pro růst podniku

Tiskové materiály Veletrhy Brno, a. s.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021