Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Conrad spustil odborný blog pro elektrotechniky i náročné kutily

30. 5. 2018 | Conrad Electronic Česká republika, s. r. o. | velkoobchod.conrad.cz

Mezinárodní prodejce elektroniky a techniky spustil odborný blog pro profesionály, specialisty a všechny, kteří se zajímají o klasické bastlení, chytrou domácnost či 3D tisk. Nabídne zde recenze produktů, návody, videa i novinky z oboru.

Nový blog bude přinášet nejen novinky ze sortimentu Conrada, ale i vysoce odborný obsah. „Spuštění odborného blogu pro nás představuje logickou nadstavbu našich služeb pro profesionály. Technika a elektrotechnika nás baví, máme rádi novinky, sledujeme dění v oboru a zakládáme si na kvalitních službách. To vše se promítne i do našeho blogu. Jsem toho názoru, že podobná platforma zde doposud chyběla. Náš obsah bude velmi odborný a obstojí i u náročných zákazníků,“ říká autor myšlenky blogu Jiří Maier z Conrada. Blog ovšem zdaleka není určen jen profesionálům. „Velký potenciál vidíme také mezi studenty, kteří se zajímají o elektrotechniku, sami bastlí a staví vlastní věci, učí se a aktivně vyhledávají informace. Z nich budou v budoucnu vývojáři a technici,“ říká Maier.

Conrad nabízí více než 230 tisíc výrobků nejen pro odborníky a specializuje se na tři hlavní skupiny zákazníků. První zahrnuje opravy, údržbu a provoz. Další skupina firemních zákazníků je z oblasti výzkumu a vývoje a do třetice to jsou školy a vzdělávání. Všem nabízí vysoce profesionální pomůcky i materiál od světových značek – třeba Fluke v měřicích přístrojích, termokamery od Fliru či pájecí stanice od Wellera, ale i vlastní privátní značky jako Voltcraft, Toolcraft, Renkforce, TRU Components či Sygonix.

Tiskové materiály McShakespeare