Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Akumulátory Fukawa

27. 5. 2020 | FULGUR BATTMAN, spol. s r. o. | www.fub.cz

Společnost FULGUR BATTMAN, spol. s r. o. působí na trhu již 25 let a její hlavní specializací jsou olověné akumulátory. A právě díky dlouholetým zkušenostem v distribuci těchto akumulátorů značek Panasonic, Fiamm a CTM se před deseti lety rozhodla pro vlastní značku pod názvem Fukawa, která si za tu dobu získala velkou oblibu a dokázala obstát ve velké konkurenci na evropském trhu.

Společnost FULGUR BATTMAN, spol. s r. o. působí na trhu již 25 let a její hlavní specializací jsou olověné akumulátory. A právě díky dlouholetým zkušenostem v distribuci těchto akumulátorů značek Panasonic, Fiamm a CTM se před deseti lety rozhodla pro vlastní značku pod názvem Fukawa, která si za tu dobu získala velkou oblibu a dokázala obstát ve velké konkurenci na evropském trhu. Akumulátory jsou oblíbené hlavně u firem zabývajících se servisem a instalací elektronických zabezpečovacích systémů a záložních zdrojů UPS, kde je často kladen důraz na kvalitu. S rozsahem kapacit 1,2 až 150 Ah pokryjí většinu požadavků zákazníků nejen v těchto aplikacích. V nabídce jsou typy s životností 5 a 10 let. Pokud zákazník potřebuje spolehlivé akumulátory za zajímavou cenu, je pro něj značka Fukawa správnou volbou.

akumulátory Fukawa

Více informací o značce Fukawa a dalších produktech z portfolia firmy se lze dozvědět na stránkách www.fub.cz nebo přímo od jejich zástupců, kteří rádi poradí s výběrem vhodného typu. Kromě olověných akumulátorů se firma zabývá výrobou akumulátorových sestav a prodejem samostatných článků Li-ion, Ni-MH, Ni-Cd a dalších.


FULGUR BATTMAN, spol. s r. o., Svitavská 39; 614 00 Brno
Jiří Sigmund, email: js@fub.cz, tel.: +420 602 763 692,
Michal Görig, email: mg@fub.cz, tel.: +420 602 137 696, www.fub.cz

 

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021