Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

3. ročník odborné konference E-mobilita

20. 5. 2013 | |

Institute for International Research pro Vás připravil Automotive Forum, v jehož rámci se uskuteční již 3. ročník odborné konference Elektromobilita ale také konference Auto 2013 a Fleet management. První den se bude konat společný dopolední program, poté bude akce pokračovat ve formě tří samostatných odborných konferencí. Tato výjimečná akce se uskuteční ve dnech 4. – 5. června 2013 v pražském hotelu Dorint Hotel Don Giovanni.

Hospodářská nestabilita se projevila i v automotive sektoru. Jakým způsobem se bude ekonomika nadále vyvíjet a jaký dopad to bude mít na automobilový průmysl? Načerpejte informace o trendech v automotive nejen na českém a slovenském trhu, ale i ve světě. Informujte se o zhodnocení vývoje EV na domácí  půdě a v zahraničí. Elektromobilita je podporována ze strany státu i Evropské unie. Jaké jsou konkrétní aktivity České republiky? Jaké postupy lze spatřovat u výrobců elektromobilů a elektrobusů?

Mezi klíčové hráče na poli EV nekompromisně patří výrobci elektromobilů, výrobci baterií, uživatelé, města, stát, ale i distributoři elektřiny. Energetické společnosti si na začátku svých projektů stanovily své vize a cíle projektů. Proměnily se plány ve skutečnost? Kudy se budou ubírat další kroky a co lze očekávat?

Neváhejte a zúčastněte se této akce a využijte této jedinečné příležitosti k otevřené diskuzi na téma elektromobility!

Více informací naleznete ZDE.

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021