Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

20. mezinárodní konference Měřicí technika pro kontrolu jakosti

11. 11. 2010 | |

Termín: 22. a 23. března 2011
Místo: společenské prostory Alfa, Americká třída 17, Plzeň
Odborný garant konference: Ing. Václav Bursa
Česká metrologická společnost připravuje jubilejní v pořadí již 20. mezinárodní konferenci Měřicí technika pro kontrolu jakosti, která je spojena s rozsáhlou výstavou měřicí, kontrolní a zkušební techniky. Konference je určena vedoucím pracovníkům z oblasti metrologie, řízení kvality, zkušeben a předvýrobních složek strojírenských, jakož i elektrotechnických a metalurgických podniků a automobilového průmyslu.
Cílem konference je seznámit její účastníky s moderními měřicími přístroji a měřicími metodami, používanými ve strojírenství, automobilovém průmyslu, elektrotechnice, metalurgii, v opravárenských a dalších průmyslových organizacích při kontrole kvality výrobků a výrobních procesů. V programu konference budou také workshopy vztahující se ke geometrickým tolerancím, k textuře povrchu a k souřadnicové měřicí technice. Součástí konference je rozsáhlá výstava měřicí, kontrolní a zkušební techniky pro měření délek a navazujících veličin, negeometrických veličin, jakož i pro zkoušky materiálu, systémy pro řízení a kontrolu technologických procesů, informační systémy metrologie a řízení kvality, pro kalibraci měřidel aj.
Konference je určena pro pracovníky útvarů řízení kvality, technické kontroly a metrologie, metrologických laboratoří, zkušební techniky, technology, konstruktéry měřicích přípravků a vývojové pracovníky, dále učitele vysokých a středních škol příslušného zaměření.
 
Další informace u pořadatele akce na:
Česká metrologická společnost
Ivana Vidimová
Novotného lávka 5
116 68 Praha 1
tel./fax: 221 082 254

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021