Aktuální vydání

Číslo 12/2021 vyšlo tiskem 1. 12. 2021. V elektronické verzi na webu ihned. 

Téma: Měření, zkoušení, péče o jakost

Trh, obchod, podnikání
Na co si dát pozor při změně dodavatele energie?

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

1. specializovaný veletrh elektromobility v ČR - Veletrh FOR ELECTRON MOTION 2013

16. 7. 2012 | |

V souběhu s průmyslovými veletrhy FOR ELECTRON, FOR ENERGO, FOR INDUSTRY a FOR SURFACE se veletržní správa ABF rozhodla reagovat na stoupající zájem vystavovatelů i odborníků z oblasti elektrotechniky a elektroniky o elektromobilitu.

Veletrh elektromobilních, hybridních vozidel a infrastruktury FOR ELECTRON MOTION se tak stává 1. specializovaným veletrhem na toto téma. Prezentovat se zde budou nejenom automobilky renomovaných značek, které mají ve své produktové řadě čistě elektrický nebo hybridní automobil, ale také společnosti, které vyvíjejí či vyrábějídobíjecí stanice a jejich komponenty.

Dalším zajímavým tématem veletrhu bude infrastruktura a rozvoj integrace jednotlivých systémů do městské hromadné dopravy a také do dopravních systémů jednotlivých lokalit. Jakým způsobem se elektromobilita v ČR dále vyvine a rozvine, bude předmětem diskuse odborníků z této oblasti v rámci doprovodného programu.

Spojení průmyslových veletrhů a veletrhu FOR ELECTRON MOTION přinese nejen zajímavé novinky z oborů, které mají velký potenciál, ale také propojení jednotlivých systémů a příbuzných oborů. Všichni zájemci o obor elektromobility jsou proto zváni na veletrh FOR ELECTRON MOTION v termínu od 19. – 21. 2. 2013 do PVA EXPO PRAHA Letňany.

http://electroncz.cz/2013/cz/motion.asp

EMC v instalaci

Vloženo: 30. 11. 2021