časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Změny ve firmě HALLA v roce 2005

|


Změny ve firmě HALLA v roce 2005

Ing. Daniel Černý, HALLA, spol. s r. o.

Firma HALLA, spol. s r. o., se od svého založení v roce 1992 stala jedním z nejvýznamnějších českých výrobců svítidel. Vývoj nových produktů, jehož výsledky mohou čtenáři pravidelně sledovat na stránkách časopisu SVĚTLO, je podmíněn vývojem a změnami uvnitř firmy. Nejinak tomu bude i v letošním roce, kdy firmu čeká několik výrazných změn.

První z nich je nové logo společnosti. Firma ho používá již od začátku tohoto roku. Zájemci je mohou vidět v dolní části stránky a budou se s ním setkávat i ve všech nových materiálech firmy a na všech jejích výrobcích. Dalším krokem je výrazná inovace internetových stránek firmy, které poskytují rychlé a úplné informace o produktech, novinkách ve výrobním programu, o technické podpoře atd. Zde jsou ke stažení vždy aktuální verze výpočetního programu HALLA Wils, fotometrické údaje svítidel, katalogy a další materiály určené pro architekty, projektanty, investory a ostatní zákazníky firmy.

Obr. 1.

Obr. 1. Maloobchod v Plavecké ulici

Firma bude letos transformována na akciovou společnost a bude v ní zaveden systém řízení kvality podle ČSN EN ISO 9000.

Snahou společnosti je i nadále nabízet výrobky z materiálů, se světelnými zdroji a dalšími komponentami vysoké kvality, a to tak, aby obstály v konkurenci předních světových výrobců na celoevropském trhu. Udržení kroku s technickým vývojem a s trendy ve světelné technice je podmíněno vysokou odbornou úrovní pracovníků firmy. Jejich zkušenosti a znalosti budou i nadále předávány projektantům a architektům na pravidelných seminářích a školeních, které jsou pořádány na různá témata ohledně zásad návrhů a výpočtů osvětlení, norem a předpisů v oblasti osvětlování apod.

Od podzimu minulého roku je rozsáhle rekonstruováno sídlo společnosti. To po dokončení v polovině letošního roku poskytne nové prostory pro zaměstnance firmy i pro její klienty. Součástí budovy bude i nová vzorkovna a předváděcí místnost, kde budou k vidění veškeré novinky v sortimentu firmy. Zde rádi přivítáme všechny zájemce o kvalitní česká svítidla.

Věříme, že všechny uvedené novinky a změny přispějí k dalšímu zkvalitnění služeb a k maximální spokojenosti všech našich zákazníků.

HALLA, spol. s r. o.
Litvínovská 288
190 00 Praha 9
tel.: 286 844 205
fax: 283 880 274
e-mail: prodej@halla.cz
http://www.halla.cz