časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Výstavní prostory firmy Eurolux po rekonstrukci

|


Výstavní prostory firmy Eurolux po rekonstrukci

Dne 8. června 2006 byly slavnostně otevřeny zrekonstruované výstavní prostory interiérového nábytku a svítidel Eurolux na Vinohradské ulici v Praze. Mezi pozvanými hosty byli zástupci z řad obchodních partnerů (např. architekti, projektanti, investoři) a přátelé firmy. Osobně byl přítomen i zástupce španělského výrobce dekorativních svítidel, firmy Vibia.

Obr. 1.

Nově upravené prezentační prostory firmy jsou zaměřeny na nabídku nejnovějších modelů předních evropských výrobců nábytku (např. Cassina, Tonor, Former) a svítidel (např. zahraničních firem Targetti, Esedra, Itre nebo českého výrobce, firmy Lucis). Zástupci firmy Eurolux ke všem vystaveným produktům po celou dobu ochotně podávali požadované informace. Firmu Vibia a její produkty v průběhu večera osobně stručně představil její přítomný zástupce. Ředitel firmy Eurolux poté vyzval přítomné k volné diskusi a zábavě spojené s ochutnávkou kvalitních moravských vín a výborné kávy Lavazza, připravované ve značkových přístrojích. Přítomné gurmány rozhodně nezklamal ani raut obohacený méně obvyklými středomořskými specialitami.

V útulném prostředí zrekonstruovaných prostor se hostům evidentně líbilo. Prezentované modely jsou vkusně doplněny moderními interiérovými prvky (malby, podlahy aj.), a jsou tak opticky rozděleny do menších stylově jednotných celků, nabízejících příjemné posezení nejen nad katalogy prezentovaných firem.

Na závěr tedy za časopis Světlo přejeme firmě Eurolux, aby se ve zdejších prostorách cítili dobře všichni návštěvníci a rádi se sem vraceli.

-jk-