časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Veletrh Mach 2002

|

číslo 1/2002

Veletrh Mach 2002

Cílem 1. veletrhu strojírenských technologií Mach, který se uskuteční ve dnech 14. až 16. května 2002 v Pražském veletržním areálu Letňany, je představit současné technologické možnosti strojírenství a prezentovat strojírenské firmy, podniky a organizace z pohledu technologické vybavenosti a vyspělosti jejich provozů a výrobků.

Pořádání tohoto veletrhu v Praze podpořilo velké množství podniků a organizací s nejrůznějším zaměřením odpovídajícím výstavní nomenklatuře. Záštitu nad veletrhem převzalo Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR a Svaz průmyslu a dopravy ČR. Mediálními partnery jsou významná odborná a technicky zaměřená periodika, v čele s hlavním mediálním partnerem, časopisem MM Průmyslové spektrum.

Záměrem veletržní správy Terinvest není připravit další evropský či tuzemský strojírenský veletrh, ale jde o snahu vytvořit odpovídající prostor pro poznání a rozvoj strojírenských technologií ve vazbě na materiály a možnosti jejich zpracování. V souladu s obdobnými trendy v zahraničí jde o vytvoření veletrhu s užším, ale odbornějším zaměřením, který by přispěl k poznání a rozvoji technologických a logistických stránek i hledisek řízení výrobního procesu.

Vzhledem k potřebám menších a středních firem aktivně se zúčastnit této strojírenské akce v Praze přichází veletržní správa Terinvest s velmi zajímavou nabídkou sekce drobných prezentací. Zde se mohou firmy důstojně představit za přijatelných celkových nákladů v hodnotě 9 870 korun za menší formu a 13 500 korun za větší formu prezentace. Podobu drobné prezentace však mohou zvolit i firmy, které chtějí např. představit pouze část ze své činnosti. Tento přístup umožní účast nejširšímu možnému spektru firem působících v oboru, ať už jde o výrobce či prodejce, o firmu velkou či malou. Všichni jsou svým způsobem nositeli technického pokroku, zaměstnanosti a vyspělosti našeho strojírenství.

Pořádáním 1. veletrhu strojírenských technologií MACH 2002 v Praze chceme navázat na tradici pražských průmyslových veletrhů a napomoci tak technickému rozvoji našeho průmyslu.

Terinvest