časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Technika Świetlna 2003 – XII. polská světelnětechnická konference

|

číslo 3/2003

Technika Świetlna 2003
XII. polská světelnětechnická konference

XII. národní světelnětechnická konference se bude konat 5. až 7. listopadu 2003 ve Varšavě v konferenční hale Elektrotechnické fakulty Varšavské technické univerzity. Konferenci organizuje polský komitét pro osvětlování (CIE Poland) společně se světelnětechnickým oddělením Varšavské technické univerzity.

Do programu konference budou zahrnuty všechny oblasti světelné techniky, včetně problematiky optického záření, tj. UV a IR oblastí.

Konference je sice deklarována jako národní, avšak očekávají se také účastníci z pobaltských republik, Ukrajiny, Běloruska a další. Všechny přijaté příspěvky budou otištěny v polštině a angličtině a doplněny příslušnými abstrakty v opačném jazyce. Referáty mohou být, kromě polštiny a angličtiny, prezentovány také v ruštině a němčině. Tlumočení pro diskusi bude zajištěno ve všech čtyřech jazycích.

Konferenční poplatek bude přibližně činit 500 zlotých za osobu (asi 130 USD). Poplatek zahrnuje účast na jednání, sborník, technické exkurze a vstupné na veletrh Electro-Expo.

Kontakty na organizátory konference:

Politechnika Warszawska
Zakład Techniki Świetlnej
ul. Koszykowa 75, 00-662 Warszawa
fax: (+48 22) 660 56 16
e-mail: wojciech.zagan@ien.pw.edu.pl, jgrzonk@dean.ee.pw.edu.pl

Aktuální informace o konferenci jsou k dispozici na internetové adrese Polského komitétu pro osvětlení www.ee.pw.edu.pl/CIEPoland