časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Technika osvětlování XXIII v Nečtinech

|

Česká společnost pro osvětlování, regionální skupina Plzeň, Fakulta elektrotechnická Západočeské univerzity v Plzni a Zdravotní ústav se sídlem v Plzni pořádají ve dnech 22. až 23. května 2008 tradiční světelnětechnickou konferenci Technika osvětlování XXIII, zaměřenou na aktuální problémy umělého a denního osvětlení. Také tento ročník se uskuteční v prostorách školicího a rekreačního zařízení ZČU na zámku v Nečtinech (http://www.ops.zcu.cz/suz/nectinysuz.html).
 
Akce je určena pro provozovatele, uživatele a projektanty osvětlovacích soustav, pracovníky hygienické služby, zdravotních ústavů a další zájemce o světelnou techniku. Je zařazena do programu celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT). Členové ČKAIT získají za její absolvování dva akreditační body. Zdravotničtí pracovníci obdrží potvrzení o účasti s přiděleným počtem kreditů podle vyhlášky 423/2004. Účastník obdrží šest kreditů, přednášející patnáct kreditů, spoluautor přednášky deset kreditů.
 
V rámci konference se uskuteční propagační výstava výrobců a prodejců osvětlovací a měřicí techniky.
 
Ubytování účastníků je připraveno na zámku, pro zájemce bude zajištěna doprava autobusem z Plzně do Nečtin a zpět.
 
Součástí konference bude neformální společenský večer s programem, určený zejména k navázání užších kontaktů mezi příznivci světelné techniky.
 
Stálí účastníci a členové ČSO obdrží v dubnu poštou pozvánku s přihláškou.Další zájemci o zařazení do zasílací databáze mají možnost obrátit se na uvedenou kontaktní adresu.
 
Aktuální informace o konferenci, jejím programu, cenách apod. zájemci naleznou na stránce http://svetlo.zuplzen.cz, kde je rovněž možnost vyplnit on-line přihlášku na konferenci.
 
Organizační garant:
Ing. Pavel Stupka
tel./fax: 377 457 571, 603 424 446