časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Technika osvětlování XXII

|


Technika osvětlování XXII

Česká společnost pro osvětlování, regionální skupina Plzeň, Fakulta elektrotechnická Západočeské univerzity v Plzni a Zdravotní ústav se sídlem v Plzni pořádají ve dnech 22. až 23. května 2006 tradiční seminář zaměřený na aktuální problémy umělého a denního osvětlení Technika osvětlování XXII.

Také tento ročník se uskuteční v prostorách školicího a rekreačního zařízení ZČU na zámku v Nečtinech (http://www.ops.zcu.cz/suz/nectinysuz.html).

Akce je určena pro provozovatele, uživatele a projektanty osvětlovacích soustav, pracovníky hygienické služby, zdravotních ústavů a další zájemce o světelnou techniku.

Seminář je zařazen do programu celoživotního vzdělávání České komory autorizovaných inženýrů a techniků činných ve výstavbě (ČKAIT) i Komory vysokoškolsky vzdělaných odborníků ve zdravotnictví ČR (KVVOPZ). Členové uvedených komor za jeho absolvování obdrží body, resp. kredity.

V rámci semináře se uskuteční propagační výstava výrobců a prodejců osvětlovací a měřicí techniky.

Ubytování účastníků je připraveno na zámku, pro zájemce zajistíme dopravu autobusem z Plzně do Nečtin a zpět.

Součástí semináře bude neformální společenský večer, určený zejména k navázání užších kontaktů mezi příznivci světelné techniky.

Stálí účastníci a členové České společnosti pro osvětlování v dubnu obdrží pozvánku s přihláškou. Další zájemci o zařazení do zasílací databáze mají možnost se obrátit na uvedenou kontaktní adresu.

Organizační garant:
Ing. Pavel Stupka
tel./fax: 377 457 571; 603 424 446
e-mail: pavel.stupka@zuplzen.cz