časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Spolupráce GE Lighting a Koto Electric Co. Ltd.

|

Světlo 2/01

Spolupráce GE Lighting a Koto Electric Co. Ltd.
v distribuci halogeni-dových výbojek

Dvě renomované světové firmy z opačných stran zeměkoule se spojily, aby uspokojily rostoucí potřeby zábavního průmyslu. Počínaje 1. dubnem 2001 GE Lighting a Koto Electric Co. Ltd. spolupracují při distribuci a také při vývoji nových výrobků v oboru halogenidových výbojek pro zábavní účely.

Jeden z hlavních podniků GE Company GE Lighting sídlí v Clevelandu, Ohio. Přední světový podnik světelnětechnického průmyslu v oboru technika světelných zdrojů, ve výrobě a marketingu působí v Severní i Jižní Americe, v Evropě a Asii. V současné době tato společnost vyrábí přibližně 7 000 různých světelných zdrojů pro obchodní, průmyslový a spotřební trh.

Firma Koto Electric, která sídlí v Tokiu, se specializuje na výrobu velmi kvalitních halogenidových výbojek pro scénické, studiové a filmařské účely, které uplatňuje na světovém trhu. Společnost trvale usiluje o poskytování prvotřídních služeb a průkopnických výrobků pro zábavní průmysl.

GE Lighting bude distribuovat halogenidové výbojky vyrobené Koto Electric. Výbojky zahrnuté do katalogů GE Lighting se značkou GE budou distribuovány v celém světě, kromě Japonska a Číny. Obě společnosti hodlají ještě v budoucnosti rozšířit nabídku výbojek, aby uspokojily rostoucí a rychle se měnící požadavky světelnětechnického zábavního průmyslu.

„Neustále hledáme cesty, jak zlepšovat nejen naše distribuční možnosti, ale také služby našim zákazníkům,“ řekl výrobní ředitel GE Lighting Gerry Schuh. „Spolupráce s Koto Electric poskytne nové příležitosti pro prodej a služby zákazníkům GE Lighting a Koto Electric a umožní rozšířit náš podíl v zábavním světelnětechnickém průmyslu.“

K novému vztahu prohlásil prezident Koto Electric Co. Susumu Harada: „Jsme rádi, že jsme vstoupili do tohoto úsilí s GE Lighting a cítíme, že naši zákazníci tímto spojením velmi získají.“

Další informace týkající se halogenidových výbojek pro zábavní průmysl jsou na internetové adrese www.GELighting.com

[Tiskové informace GE Lighting.]


jný