časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Seminář Technika osvětlování XX, 4. až 5. června 2003

|

číslo 1/2003

Seminář Technika osvětlování XX, 4. až 5. června 2003

Česká společnost pro osvětlování, regionální skupina Plzeň, a Západočeská univezita pořádají ve dnech 4. a 5. června t. r. tradiční seminář zaměřený na aktuální problémy umělého a denního osvětlení Technika osvětlování XX.

Tento jubilejní ročník se mimořádně neuskuteční v Plzni, ale v prostorách školicího a rekreačního zařízení ZČU na zámku v Nečtinech (http://www.zcu.cz/zcu/zarizeni/nectiny.html).

Seminář je určen pro provozovatele, uživatele a projektanty osvětlovacích soustav, pracovníky hygienické služby, zdravotních ústavů a další zájemce o světelnou techniku.

V rámci uvedené akce se uskuteční propagační výstava výrobců a prodejců osvětlovací a měřicí techniky. Ubytování účastníků je připraveno na zámku, pro zájemce bude zajištěna doprava autobusem z Plzně do Nečtin a zpět.

Součástí semináře bude neformální společenský večer, určený zejména k navázání užších kontaktů mezi příznivci světelné techniky.

Stálí účastníci a členové ČSO obdrží pozvánku s přihláškou. Další zájemci o zařazení do zasílací databáze mají možnost obrátit se na uvedenou kontaktní adresu.

Organizační garant:
Ing. Pavel Stupka, tel./fax: 603 424 446
e-mail: stupka@top.cz