časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Prague Fire & Security Days 2010 překvapí novinkami

|

V termínu 21. až 23. září se koná druhý ročník přehlídky nejnovějších trendů protipožární a zabezpečovací techniky, systémů a služeb Prague Fire & Security Days. Pro návštěvníky připravuje několik novinek a zajímavostí z oborů, kterým je tato ojedinělá akce věnována. V prostorách funkcionalistického Veletržního paláce představí mnoho významných společností své produkty a služby.
 
Uveďme pro zajímavost několik z nich: společnost Camea představí např. systém pro monitorování dopravy Unicam, jenž může přispět k větší bezpečnosti na silnicích, k prevenci kriminality, zklidnění dopravy i její větší plynulosti, společnost Asita předvede v rámci svých služeb pro informační bezpečnost novinku Secusmart pro chráněnou komunikaci v sítích GSM. Jeden z největších distributorů IP kamerových systémů v České republice, firma Koukaam a. s., představí záznamové zařízení IPCorder, jež umožňuje sledování a ukládání záznamů z IP kamer, jejich snadné vyhledávání, přehrávání nebo export. Zajímavý sortiment představí i Viakom, společnost zabývající se dovozem a velkoobchodním prodejem komponent průmyslové televize. Novinky z oblasti zabezpečení pomocí kamerových systémů, jako je např. nová IP systémová platforma Pelco Endura 2.0 a samostatné zařízení Endura Xpress, představí jedna z nejvýznamnějších společností působících na našem trhu – Schneider Electric.
 
Z dalších vystavujících společností lze jmenovat např.: Abbas, Alarm Absolon, Alkom, Ascom (CZ), Robert Bosch odbytová s. r. o., CentrumCard, Clarystone, Commend Slovakia, Euroalarm, ESP Holding, Evions Group, Integoo, Fire Eater s. r. o., IP Security, Jimi CZ, KPZ Electronics, Navguard, PPZ SYSTEM s. r. o. Securitas ČR, Securiton AG, Sicurit CS, Secutiton – Tribase Network a další.
 
Pro všechny firmy prezentující se na druhém ročníku přehlídky Prague Fire & Security Days je připravena nová soutěž o nejlepší a nejzajímavější prezentované produkty a služby FSDays Award. Své výrobky mohou do soutěže přihlásit pouze společnosti předvádějící své produkty na přehlídce FSDays 2010. Pro oceněné jsou připraveny ceny, které navrhla a pro FSDays Award exkluzivně vyrobí nejstarší sklářská škola ve střední Evropě – Střední uměleckoprůmyslová škola sklářská z Kamenického Šenova.
 
Hlavním partnerem FSDays 2010 je Securitas ČR s. r. o., jedna z nejvýznamnějších společností v oblasti komerční bezpečnosti působících na českém trhu. Návštěvníci z řad odborníků i širší veřejnosti rozhodně nebudou letošní nabídkou a prezentacemi zklamáni a budou mít opět možnost informace o zajímavých produktech či službách prodiskutovat s přítomnými profesionály nebo se zúčastnit několika zajímavých seminářů a přednášek.
 

Veškeré novinky a zajímavosti týkající se akce FSDays jsou průběžně uváděny na stránkách www.fsdays.cz.