časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

PRAGOINTERIER – NEW DESIGN 2002

|

Světlo 3/01

PRAGOINTERIER – NEW DESIGN 2002
aneb svítidla jsou součástí každého interiéru

Spojovat tradiční zaběhlé akce v jeden větší projekt, to přivítají vystavovatelé i návštěvníci. Interiérových projektů v Praze je více než dost. Cestou zkvalitnění akce je propojení oborových projektů v jednom termínu na jednom místě – touto cestou jde i INCHEBA Praha, tradiční pořadatel výstav na pražském Výstavišti a od letošního roku rovněž nový nájemce Výstaviště na základě smlouvy mezi městem Praha a společností Incheba Praha s. r. o. na dobu patnáct plus pět let.

Obr. 2. Obr. 3.

Tradiční propojení Pragointerieru s veletrhem podlahovin Domexpo, pořádaným firmou Atemi, již prokázalo své výhody. Příští rok bude k těmto dvěma projektům připojena i specializovaná výstava nových projektů bydlení – BYDLENÍ 2002, kterou pořádá společnost M.I.P. Investory, realitní kanceláře, podlaháře, nábytkáře, výrobce a prodejce svítidel i designéry, to vše bude možné nalézt v jednom areálu od 14. do 17. února 2002 v Praze na Výstavišti v Holešovicích.

Obr. 1.

A co samotný Pragointerier? Mezi důležité novinky se řadí to, že doba trvání veletrhu se prodlužuje ze tří dnů na čtyři, přičemž cena pro vystavovatele i návštěvníky zůstává stejná. Součástí akce bude bohatý odborný program, mimo jiné aukce starožitností, moderního umění a realit. Organizátor předpokládá rozšíření akce z Průmyslového paláce i do Křižíkových pavilonů. Výrazně cenově zvýhodněny jsou výrobní firmy. Při ploše stánku větší než 30 m2 je cena za metr čtvereční plochy kolem 1 000 korun.

V rámci veletrhu připravujeme samostatnou sekci svítidel. Tato nomenklatura byla vždy významně zastoupena na tomto veletrhu. Pro její posílení jsme navázali užší spolupráci s časopisem SVĚTLO a ELEKTRO. Časopis Světlo č. 4/2001, vycházející koncem roku, bude věnován veletrhu Pragointerier. Zároveň vydavatel časopisu poskytne slevu na inzerci pro vystavovatele ve výši 20 %. Další inzerce bude zajištěna v časopise Elektro. S těmito časopisy připravujeme společný doprovodný program, na kterém se budou podílet odborníci z oboru i vystavovatelé.

Ovšem pozor – uzávěrka pro zvýhodněnou cenu je již 15. 10. 2001. Proto neváhejte a kontaktujte organizátora veletrhu Inchebu Praha, se sídlem na Výstavišti, v Praze 7, tel. 02/20 10 34 80, e-mail m.wohlrabova@incheba.cz. Přihláškové materiály budou zájemcům následně zaslány.

Nechcete-li čekat na přihlášku, prohlédněte si www.pragointerier.cz, kde lze nalézt veškeré informace o zmiňované akci.