časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Pozvánka na Light+Building 2010

|

Výstaviště je zcela vyprodáno! Na největším světovém fóru technických novinek v architektuře a projektování integrovaných systémů v budovách, který se bude konat od 11. do 16. dubna 2010 ve Frankfurtu nad Mohanem, budou moci obchodníci a odborná veřejnost zhlédnout nejžhavější novinky z oblasti osvětlení, elektrotechniky a automatizace budov a domů na celkové ploše 240 000 m2. Vystavovatelé představí nejnovější trendy a průkopnické projekty zaměřené na efektivní využívání energie, což je ústřední téma veletrhu. Tento nejvýznamnější veletrh architektury a techniky představí velké množství různorodých výrobků a služeb pro všechny zainteresované skupiny návštěvníků: architekty, techniky, projektanty, interiérové architekty a designéry, ale i instalační techniky, velkoobchodníky, maloobchodníky a výrobce.
 
Se svými přibližně 1 500 vystavovateli je veletrh Light+Building nejvýznamnější platformou pro celý segment trhu s osvětlením. Návštěvníci si mohou prohlédnout celé spektrum osvětlovací techniky v jeden okamžik a na jednom místě – všechny druhy technického osvětlení a jiných svítidel, včetně možností jejich použití, dále designové osvětlení různých stylů, moderních i tradičních, i širokou nabídku technických součástí a příslušenství pro osvětlovací techniku.
 

Doprovodné akce

 
Dalším rysem, který tento přední světový veletrh činí tak atraktivním, je rozsáhlý odborný doplňkový program „ušitý na míru“ jednotlivým návštěvnickým skupinám. Jedním z nejzajímavějších bodů programu je tzv. Building Performance Congress, který se prostřednictvím speciálních akcí podrobněji věnuje tématům z jednotlivých produktových skupin. Uznávaní odborníci z Německa i jiných zemí přednášejí o nejnovějším vývoji v osvětlení, elektrotechnice a automatizaci budov. Fórum, které představí trendy pro domácnosti v sezoně 2011–2012, bude lákadlem pro interiérové i jiné architekty, specializované velkoobchodníky a maloobchodníky a designéry. Z dalších zajímavostí jmenujme např. architektonické a technické soutěže a tzv. Meeting Place: The Future, kde mohou studenti středních a vysokých škol získat informace o současných i nových produktech v daných oborech.
 
Veletrh Light+Building 2008 vykázal rekordní počet návštěvníků v dějinách výstavnictví. Navštívilo jej 167 000 zájemců, kteří si prohlédli exponáty 2 173 vystavovatelů.
 

Další informace najdete na www.light-building.com.