časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Otevření Galerie světla EKVA – Alhambra v Plzni

|


Otevření Galerie světla EKVA – Alhambra v Plzni

Dne 13. ledna 2005 byla slavnostně otevřena nová provozovna společnosti Ekva s. r. o. – Alhambra v historickém centru města Plzeň.

Obr. 1.

V příjemném prostředí, připomínajícím slavnostně vyzdobené bytové prostory a doplněném nevtíravou hudbou, si mohli pozvaní z řad bytových architektů, projektantů, obchodních přátel firmy a dalších významných účastníků prohlédnout při sklence dobrého šumivého vína již druhou Galerii světla Ekva – Alhambra (první galerie již dva roky úspěšně funguje v Praze – viz SVĚTLO 1/2005).

V této nově otevřené provozovně mohou příchozí vybírat nejen ze širokého sortimentu českých a zahraničních designových svítidel moderního i klasického stylu, ale i z neméně zajímavé nabídky nábytku, od klasického ve stylu nazvaném Barok, Biedermeier, přes Empire a Prestige až po moderní sedací soupravy, komody, stolky, vitríny a další. Obr. 2. Nechybí ani nejrůznější doplňky, bez kterých se útulný interiér neobejde. Oproti pražské galerii zde mají zákazníci navíc možnost vyzkoušet si v praxi funkčnost moderního elektroinstalačního systému Xcomfort společnosti Moeller (s tímto systémem se mohou postupně podrobně seznamovat čtenáři časopisu SVĚTLO – např. v tomto čísle nebo v čísle 3/2004).

V plzeňské Galerii světla Ekva – Alhambra je samozřejmostí také bezplatně poskytované poradenství a služby architekta.

Redakce časopisu SVĚTLO přeje nové provozovně nejen dobrý start, ale i dlouhý a úspěšný život.

-jk-