časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nový internetový portál

|

Základní podmínkou vysoké odborné úrovně je přístup ke kvalitním a aktuálním informacím. Dne 25. ledna 2010 bude oficiálně spuštěn nový internetový portál www.osvetle.cz. Posláním portálu je přinášet profesionální informace o světle, osvětlování, světelné technice a dalších souvisejících oborech. Ambicí je vytvořit informační prostor, který bude zdrojem kvalitních informací, inspirací a kontaktů pro laickou i odbornou veřejnost a který povede ke vzniku odborné platformy.
 
Portál tvoří čtyři základní pilíře: novinky, informace, inspirace a adresář. V rámci Novinek budou pravidelně přinášeny aktuální informace o nových projektech, technologiích, výrobcích, konferencích a veletrzích. Informace o světelné technice najdete v tématicky členěných sekcích Lexikon a Knihovna. V Inspiracích hledejte fotografie realizovaných projektů se základními informacemi. Adresář je určen k propojení subjektů, které se světelnou techniku zabývají.
 
Na stránkách také najdete užitečné odkazy na profesní portály u nás i ve světě. Portál od svého spuštění nabízí zdarma uveřejnění kontaktů v Adresáři a prezentaci vašich projektů v sekci Inspirace. Vaše Komentáře jsou vítány. Na budoucí spolupráci se za redakci portálu těší
 
Ing. Petr Žák, Ph.D.,
Ing. Filip Tomek,
prof. Ing. Jiří Habel, DrSc.,
Ing. arch. Ludvík Grym