časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Nově otevřená prodejna Luminex v Českých Budějovicích

|

Firma Luminex otevřela v listopadu 2007 novou prodejnu v Českých Budějovicích, v interiérovém centru ZONA CB, Krčínova ul. 1608 (www.zonacb.cz). Prodejna je snadno dostupná, nachází se nedaleko potravinového řetězce Globus, ve směru na Písek. Firma Luminex zde nabízí svítidla exkluzivní dekorativní (GKS, Menzel, Bankamp, Franco, Bopp), standardní interiérová (Wofi, Honsel, LightActs – Big White 2008, MP Leuchten) – mezi nimi také světelné systémy (lankové, lištové, tyčové), nebo svítidla s diodami LED, dále Luminex nabízí svítidla venkovní (Albert, Landa, LightActs – Big White 2008), technická (Lival, Oligo, Bruck, LightActs – Big White 2008) a širokou škálu světelných zdrojů. S výběrem osvětlení zájemcům pomohou odborně vyškolení prodavači. Lze si také telefonicky domluvit schůzku s obchodním zástupcem – odborným poradcem a zároveň vedoucím pro tento region: Jan Široký, mobil: +420 777 570 563, e-mail: jan.siroky@luminex.cz. S ním se mohou zákazníci setkat v prodejně nebo ho pozvat přímo k sobě. Tento člen týmu firmy navrhuje osvětlení pro rodinné domy, byty, hotely, restaurace, kanceláře, obchody apod. Prodejna je otevřena: pondělí– pátek 10:00–19:00, sobota–neděle 10:00–17:00.
 
Firma Luminex nabízí nejen osvětlení a poradenství v tomto oboru, ale zajistí i jeho dopravu a montáž odbornými pracovníky.
 
Další novinkou firmy Luminex je jejich nově otevřený elektronický obchod: http://www.shop.luminex.cz. Sortiment na těchto stránkách je neustále doplňován.
 
Na vaši návštěvu v prodejně nebo v e-shopu se těší pracovníci firmy Luminex.
 
Obr. 1. Interiérové centrum v Českých Budějovicích
Obr. 2. Prodejna v interiérovém centru
Obr. 3. Jan Široký – vedoucí regionu