časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Lightstyle opět po dvou letech

|

číslo 4/2002

Lightstyle opět po dvou letech

Frankfurtská veletržní správa s patřičným předstihem informovala o konání Mezinárodního veletrhu pro osvětlení interiérů v domácnostech. Pravidelní čtenáři časopisu Světlo vědí, že tento úzce specializovaný veletrh, nazvaný Lightstyle, se vždy v dubnu s dvouletou periodou střídá s rozsáhlejším a šíře specifikovaným veletrhem Light+Building.

Rozhodnutí vytvořit veletrh Lightstyle bylo podpořeno průzkumem evropského trhu s osvětlovací technikou. V roce 2000 jeho objem přesáhl hodnotu 5 miliard EUR, přičemž asi 30 % trhu se odehrává v Německu, ve 40 milionech domácností obývaných 80 miliony spotřebitelů.

Na tomto veletrhu je světlo a vše, co k němu patří, prezentováno jako článek návrhu interiéru, počínaje samotným výrobkem a jeho funkcí jako kusu nábytku, funkcí určující životní styl i jako nezbytný předpoklad dobré pohody.

Potenciální vystavovatelé i návštěvníci z České republiky i ze Slovenska si mohou již teď rezervovat prostor ve svém kalendáři ve dnech 26. až 29. 3. 2003.

formace podá zástupce Frankfurtských veletrhů agentura K+M Expo, Václavské nám. 1, P.O.Box 467, 111 21 Praha 1, tel. +420 224 230 104, nebo lze zavítat na webovou stránku www.lightstyle.messefrankfurt.com

SIE