časopis z vydavatelství
FCC PUBLIC

Aktuální vydání

Číslo 6/2021 vyšlo tiskem
29. 11. 2021. V elektronické verzi na webu ihned.

Aktuality
Poslední zasedání redakční rady časopisu Světlo?
Ing. Jiří Novotný šéfredaktorem časopisu Světlo od jeho založení

Z odborného tisku
Nový datový formát pro popis svítidel

Jarní setkání Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení v Pardubicích

|

číslo 4/2002

Jarní setkání Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení v Pardubicích

Jarní setkání členů Společnosti pro rozvoj veřejného osvětlení 2002 a příznivců dobrého veřejného osvětlení se uskutečnilo 16. a 17. května v Pardubicích.

Toto setkání mělo jeden primát: přihlášeno bylo 117 účastníků, zatím nejvyšší počet za dobu existence společnosti a konání těchto pravidelných seminářů.

Hostitelem a garantem byly Služby města Pardubice pod záštitou ředitelky Ing. L. Tomkové. Velký kus práce při zajišťování a organizaci semináře odvedl p. M. Ryšán, vedoucí střediska veřejného osvětlení. Jemu a mnoha dalším pracovníkům, kteří se na zdárném průběhu setkání podíleli, patří dík všech zúčastněných.

Akce se uskutečnila v hotelu Labe, v kongresovém sále a přilehlých saloncích, kde byla umístěna doprovodná výstavka výrobků pro veřejné osvětlení.

Toto pardubické setkání tentokrát sledovala Česká televize a Český rozhlas, regionální vysílání Pardubice.

Setkání se zúčastnili také členové SRVO ze Slovenské republiky a pedagogové z vysokých škol.

Vlastní jednání, pro které byl vybrán ozvučený kongresový sál ve třináctém patře hotelu Labe, moderoval tajemník SRVO Ing. Luxa. Po úvodních slovech předsedy SRVO Ing. Kotka a ředitelky Služeb města Pardubic Ing. Tomkové následoval blok odborných referátů. Byly předneseny technické příspěvky a část příspěvků se zabývala legislativou týkající se oboru.

V bloku věnovaném firemním prezentacím vystoupili zástupci firem, kteří se na přihlášce k prezentacím přihlásili. Byly to firmy AKTÉ – Ing. Polínek, Atlas Copco – p. Landovský, Blahuta Elektro – Ing. Blahuta, RN-Centrum – p. Vitner, OK servis – p. Kraus.

Další informace mohou zájemci získat v sekretariátu SRVO.

Kontakty:
tajemník SRVO: Ing. František Luxa
tel.: 261 343 712, 602 200 756
předseda SRVO: Ing. Jaroslav Kotek
tel.: 261 343 769